STANIJA MU PREKO OVOGA NEĆE PREĆI: Marko KRIJE da je bio U ŠEMI s njenom NAJBOLJOM DRUGARICOM!
Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Printscreen/ Instagram/ stanijadobrojevic

AUUU!

STANIJA MU PREKO OVOGA NEĆE PREĆI: Marko KRIJE da je bio U ŠEMI s njenom NAJBOLJOM DRUGARICOM!

On je uspeo da smuva Staniju i tako da je odvoji od njene najbolje drugarice, koja je zbog toga poludela

Objavljeno:

Marijana Zonjić i Marko Marković navodno kriju od Stanije Dobrojević da su pre dve godine bili u šemi i da se među njima rodila strast.

Starleta i plavokosa pevačica zbližile su se tokom deset meseci trajanja rijaliti programa "Zadruga" i postale su najbolje prijateljice sve do momenta dok u rijaliti nije ušao mladi Crnogorac i pomrsio im kocne. Naime, on je uspeo da smuva Staniju i tako da je odvoji od Marijane, koja je zbog toga poludela. Počela je da ga pljuje uz opravdanje da je odvojio od prijateljice, ali pozadina je drugačija.

foto: Printscreen

"Marijana je pre dve godine bila luda za Markom, tražila je sve načine da mu priđe i smuva ga. Makar na noć. Nije joj bilo važno da li će to biti seks za jednu noć ili šema, bilo joj je važno da ga ima. Kako su oboje iz Crne Gore, sticajem okolnosti imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Ona je zamolila drugare da ih spoje, da mu kažu koju lepu reč za nju i nameste situaciju da se upoznaju. To se konačno i desilo u Budvi, gde su i jedno i drugo bili sa društvom. Marijana nije skidala pogled sa Marka, ali ni on nije bio imun na lepu plavušicu. Bila mu je slatka i simpatična tako blesava i zaluđena njime. Mladi i opijeni letom,l suncem i atmosferom brzo su se zbližili. Planule su strasti i desila se prava letnja avantura. Što bi ljudi rekli, letnja šema bez obaveza", priča izvor blizak kontroverznoj pevačici pa dalje nastavlja:

foto: Prinscreen

"Kroz nekoliko dana svako je otišao na svoju stranu, ali Marijana je i dalje bila zaluđena, dok je Marko nastavio kao da se ništa nije desilo. Posle je ignorisao njene poruke i nije želeo da joj se javlja na pozive. Plakala je, patila, a onda je sebi obećala da će ga precrtati za sva vremena. I on se ponašao kao da je ne poznaje i kao da se nikada nisu kresnuli. On je znao da le Marijana u rijalitiju, a za nju je to bio neviđeni šok. Ipak, odlično se držala, nije reagovala na njega nijedan posto. Tek kada se smuvao sa Stanijom, u marijani se javila ljubomora i tada nije mogla da iskontroliše bes. Počela je da ga vređa, uz opravdanje da ju je Marko odvojio od najbolje drugarice, a zapravo je istina da je pukla zbog toga što se i dalje loži na njega."

foto: Damir Dervišagić

"Ne želim da komentarišem Marka niti bilo šta vezano za tog nikogovića", bilo je sve što je Marijana želela da prokomentariše.

Bonus video

ALEKSANDRA TASIĆ COKA izlazi iz Parova

(Espreso.co.rs/ S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.