MARKO MI JE SLAO PORUKE, USKORO ĆETE DOBITI PREPISKE: Maja Marinković objavila RAT Miljkoviću! Uništiće ga!
Maja Marinković, Foto: Sonja Spasić

OTVORENO ZA ESPRESO

MARKO MI JE SLAO PORUKE, USKORO ĆETE DOBITI PREPISKE: Maja Marinković objavila RAT Miljkoviću! Uništiće ga!

U otvorenom razgovoru za portal Espreso.co.rs u svom stilu je odgovarala na pitanja vezana za sve goruće teme rijalitija

Objavljeno:
Lidija Stoisavljević

Maja Marinković je u drugoj sezoni rijalitija Zadruga osvojila visoko peto mesto i time osvojila automobil marke Škoda, ali očito i simpatije mnogobrojne publike koja je za nju glasala tokom čitavog učešća.

Mlada i intrigantna Beograđanka, koja je u Zadrugu ušla kao anonimna devojka, uspela je da na sebe skrene pažnju svojom neposrednošću, karakterom i rečitošću, a u otvorenom razgovoru za portal Espreso.co.rs u svom stilu je odgovarala na pitanja vezana za sve goruće teme rijalitija.

foto: Sonja Spasić

Ti si po mišljenju publike i gledalaca koji su pomno pratili rijaliti najveće iznenađenje ovogodišnje Zadruge. Šta je tajna?

- Drago mi je zbog toga. Nisam očekivala da imam ovoliku podršku. Presrećna sam što su me ljudi toliko podržali i shvatili zapravo ko je Maja - iskrena devojka koja nema dlake na jeziku, koja svima u lice kaže što misli. Drago mi je što sam dovde dogurala i velika je čast za mene što sam učestvovala u ovoj igri sa svim zadrugarima koji su bili.

S kim iz Zadruge nećeš ostati u kontaktu? Koga ne želiš više nikada da vidiš?

- Pa, sa dosta ljudi. Mogu da kažem s kim ću ostati. To su Aleksandra Subotić, Brendon, Lepi Mića mi je takođe jako drag i definitivno to je to. Možda sam nekog preskočila, sad ne mogu da se setim...

foto: Printscreen

S Markom Miljkovićem?

- Taman posla. Ne bi me čudilo da mi piše na Instagramu.

Možda hoće još jednu šerpu preko glave...

- Da, da (smeh). To mu je kraj njegove priče što se tiče mene. Nemam ništa lepo da kažem o tom dečku. Povredio me je. Ispao je jako loš čovek prema meni.

Je l' si povređena?

- Jako me je povredio čim je krenuo da me vređa i da govori onakve stvari, ne samo meni, nego i svim ženama u kući. Smatram da je ženomrzac i da je Luna bila predmet njegovog cilja, kao što smo videli. Drago mi je što je uspeo u tome i želim mu svu sreću ovogo sveta, ali sreća prati hrabre i Bog postoji.

foto: Sonja Spasić

Znači ti misliš da njegova ljubav s Lunom nije iskrena?

- Naravno da nije.

A da li je bio prema tebi iskren?

- Ne sumnjam u to da sam mu se dopala, čim je on meni pisao i u spoljnom svetu i želeo da se vidimo. Čak sam zaboravila prepiske, ali dobićete ih ubrzo. Tako da mislim da sam mu se dopala, čim je on to pričao, pa poricao, ali to govori o njemu. On je mislio da nisam dovoljno jak igrač, s obzirom na to da sam ušla kao anonimna, pa je onda hteo da se zakači za nekog za kog je znao da je već tu u priči. To govori sve o njemu, a imali smo priliku da vidimo da je zaista ispalo tako, s obzirom na to da je Lunu ostavio na dan finala.

Hvala @penna_atelier na ?? Follow @penna_atelier ?

A post shared by MARIJA MARINKOVIC ??? (@majaamarinkovic) on

Misliš da mu je to bila taktika da osvoji neko visoko mesto?

- Definitivno da. Hteo je da se prebaci iz golfa dvojke u škodu. Kad je čuo da ne ispada osmi, on je bio najsrećniji čovek na svetu. Meni je, opet kažem, drago. Za 35 godina bilo bi i u redu da nešto u životu stekne, pa makar i na taj prljav i odvratan način, posle toliko rijalitija i toliko godina.

A tebi prvo, pa muško...

- Da (smeh). Meni prvo, pa muško.

Kakvi su ti planovi za dalje? Šta će biti s Majom Marinković? U kom smeru misliš da razvijaš svoju karijeru?

- Snimiću pesmu. Želela bih da bude u rep fazonu, kao što sam već repovala sa Doroteom na drugoj Zadrugoviziji. Bila sam fenomenalna u tome. To mi je neki plan za budućnost, pa ćemo videti šta će biti dalje.

Rešite ovu anketu:

Bonus video

BRENDON PREKINUO INTERVJU, PETRUĆI HTEO DA GA BIJE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.