MAJI MARINKOVIĆ SU UKRALI BRATA! Jeziva priča učesnice koja je od ANONIMNE devojke postala ZVEZDA BALKANA
Maja Marinković, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MAJI MARINKOVIĆ SU UKRALI BRATA! Jeziva priča učesnice koja je od ANONIMNE devojke postala ZVEZDA BALKANA

Maja Marinković osvojila je peto mesto u finalu "Zadruge", iako su joj mnogi predviđali daleko niži plasman, budući da je u rijaliti ušla kao javnosti nepoznata devojka koja se nije mnogo isticala tokom prethodnih 10 meseci pred kamerama.

Objavljeno:

Maju Marinković javnost je upoznala prilikom ulaska u "Zadrugu 2", a atraktivna brineta sebe je predstavila kao modela. Iako se pojavljivala u pojedinim muzičkim spotovima, sve do ulaska u rijaliti nije se medijski eksponirala, a detalji iz njene biografije nisu bili poznati.

Maja ima 23 godine i iza sebe ima tešku životnu priču. Njenoj majci su ukrali najstarijeg sina kojeg je rodila, zatim je imala dva spontana pobačaja, nakon čega je rodila Maju. Bivša zadrugarka sa majkom danas nije u dobrim odnosima, dok je za oca veoma vezana i on joj je najveća podrška.

foto: Printscreen

- Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - ispričala je Maja Staniji u "Zadruzi", a Dobrojevićevu je rasplakala životna priča njene cimerke.

Tokom trajanja "Zadruge" Maja nikada nije bila u prvom planu, te mnogima nije jasno kako je opstala do finala, a zatim osvojila peto mesto, ostavivši iza sebe daleko "jače igrače" poput Ane Korać, Davida Dragojevića i Lepog Miće. U rijalitiju je ostala upamćena po vezi sa Markom Miljkovićem, koja se desila na početku "Zadruge 2", posle čega je priznala da je bila zaljubljena u njega, a on javno otkrio da ju je iskoristio.

foto: Printscreen Youtube

Sa Doroteom Jovanović je jedno vreme bila najbolja drugarica, da bi se kasnije posvađale, a ostao je upamćen i fizički napad Jelene Krunić na Maju, posle čega je Jelena diskvalifikovana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.