MILJANA KULIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: U rijalitiju se nisu podnosili, a uvek je isticala da je PRAVI MUŠKARAC
Miljana Kulić odmara u Crnoj Gori, Foto: Damir Dervišagić

zakopali ratne sekire

MILJANA KULIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG ZADRUGARA: U rijalitiju se nisu podnosili, a uvek je isticala da je PRAVI MUŠKARAC

Miljanina bivša cimerka će poludeti kada bude videla ovo!

Objavljeno:

Miljana Kulić trenutno odmara u Crnoj Gori, a kad je već tamo - nije propustila da malo posedi i sa bišim cimerom iz "Zadruge 2", Vladimirom Tomovićem. Zajedničku fotografiju objavila je putem društvene mreže Instagram, pa zapanjila brojne fanove, baš kao i zadrugare koji su ih mesecima gledali kako ratuju po kući.

foto: Instagram

Podsetimo, Kulićeva je u nekoliko navrata istakla da Tomović za nju nije pravi muškarac. Kršni Crnogorac nije bio fan Miljane Kulić, takođe, ali izgleda da su uspeli da pronađu zajednički jezik van rijalitija.

Tomović je u rijalitiju uživao u ljubavi sa Stanijom Dobrojević, koja ga je do samog kraja "Zadruge 2" neretko spominjala.

foto: Printscreen

Inače, Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja. Pred kraj jedne zadrugarske žurke, mikrofonom je udarila Jovanu Tomić Matoru, koja je išla za njom i provocirala je. Ujutru, njena Majka marija takođe je izašla iz rijalitija, zajedno sa unukom Željkom i dadiljom.

Sa druge strane, Vladimir Tomović sidkvalifikovan je zbog agresifnog ponašanja, kada je u svađi pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.