GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE OVU DRAMU: Anabela kolabirala zbog Lune i SVAĐE SA GAGIJEM!
Drama u studiju, Foto: Printscreen

ZADRUGA

GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE OVU DRAMU: Anabela kolabirala zbog Lune i SVAĐE SA GAGIJEM!

Pred proglašenje pobednika "Zadruge 2" u studiju se odvijala prava drama, budući da su se Lunini roditelji Anabela i Gagi posvađali i da je Anabela napustila studio kada je videla da se Luna i Marko svađaju.

Objavljeno:

Kada su Luna i Marko ostali sami na Rajskom ostrvu, pred proglašenje pobednika, došlo je do svađe između njih dvoje tokom koje je Luna sve vreme jecala i plakala.

Za to vreme, njeni roditelji Anabela i Gagi, koji su poslednjih meseci u lošim odnosima, posvađali su se u studiju. Oni čitave večeri nisu razgovarali, sedeli su na suprotnim stranama studija, da bi u jednom trenutku počeli da se prepucavaju pred prisutnima.

foto: Pritnscreebn

- E tata - ironično je dobacila Anabela svom bivšem mužu, nakon čega je izletela iz studija. Kako je navela, njoj je bilo loše kada je videla Lunu kako plače zbog raskida sa Markom i nije mogla da izdrži da je gleda u tom stanju.

- Kolabirala sam! Ne znam, pod nekim emocijama sam. Nisam ljuta, nego razočarana u smislu, te njene suze više... I pobeda, kad vidiš dete da se kida, mislim... Nije stvar materijalna, već mnogo dublja - ja to dete više ne mogu kako plače - rekla je Anabela, prenosi Pink.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.