OKRENULA PLOČU: Suzana Perović DOBILA INFORMACIJU da je OMRAŽENA napolju, pa promenila ponašanje! SADA PATI U SEBI!
Suzana Perović posle batina pravdala Mikija Đuričića i tugovala za njim, Foto: Printscreen

ćuti i trpi

OKRENULA PLOČU: Suzana Perović DOBILA INFORMACIJU da je OMRAŽENA napolju, pa promenila ponašanje! SADA PATI U SEBI!

Iako se guši od emocija prema Mikiju Đuričiću, već danima ga više ne pominje

Objavljeno: 12:43h

Učesnici rijalitija "Zadruga" pred veliko finale vade sve adute iz rukava ne bi li se izborili do kraja, pa se tako i Suzana Perović "otreznila" i rešila da se pred gledaocima ponaša kao da je izbrisala Mikija Đuričića iz glave.

Naime, iako je pretrpela nasilje od bivšeg zadrugara koji je zbog toga diskvalifikovan i osuđen na godinu dana kućnog pritvora, Perovićeva je imala niz izliva emocija prema njemu, čime je javnost ostala zgrožena.

foto: Printscreen Youtube

Suzana je potom gostovala u jednoj emisiji, gde su joj iza kulisa otkrili koliko je ljudi osuđuju što i dalje plače i pravda siledžiju. Kada je saznala da je OMRAŽENA u narodu ona se uplašila za svoj opstanak u rijalitiju i rešila je da pati za Mikijem u sebi. Od tada ga nijednom nije prva pomenula, samo je odgovorila ako je neko nešto pita za njega. Više ne pokazuje nikakva osećanja, ali u sebi se guši od emocija prema njemu, otkriva za Espreso.co.rs dobro upućeni izvor.

foto: Printscreen

Ona Đuričića nije pomenula čak ni u pismu koje su svi zadrugari imali priliku da napišu najbližima, već se u nekoliko rečenica samo obratila svojoj deci:

Vi ste moja najveća ljubav, moja snaga, moj ponos, najveći uspeh u životu i moje bogatstvo! Sunce mog života ima samo dva imena: Nikola i Dajana! Volim vas, mama Suzana", napisala je zadrugarka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.