KAKO BI IZGLEDALA BEBA LUNE I MARKA? Devojčica sa crnom kosom, svetlim očima, a tek kad vidite NOS!
Marko i Luna, Foto: Printscreen

ZADRUGA

KAKO BI IZGLEDALA BEBA LUNE I MARKA? Devojčica sa crnom kosom, svetlim očima, a tek kad vidite NOS!

Da li će se ovo i ostvariti?

Objavljeno:

I u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", koja se završava 6, jula, izrodile su se mnogobrojne ljubavi. Luna Đogani ove godine započela je vezu sa Markom Miljkovićem, nakon što je u prošlom serijalu bila u romansi sa Slobom Radanovićem.

Veza blogerke i di-džeja iz Brusa često je tema razgovora zadrugara, pa se tu mogu čuti i komentari kako je Marko sa Lunom samo kako bi sebi obezbedio put do finala i što bolji plasman.

foto: Printscreen Youtube

Marko je to skoro i negirao uz obećanje da se više neće svađati sa Lunom. On je i pohvalio svoju devojku rekavši da je prihvatila njegove savete, kao i da je ona veoma sazrela tokom proteklih nekoliko meseci njihovog zabavljanja.

foto: Printscreen

Đoganijeva je u ovoj vezi često sebe krivila za probleme koji su nastajali između Marka i nje, a ukućanima je govorila kako je trenutno ne zanima nijedan muškarac u kući osim Miljkovića.

foto: Printscreen/makemebabies

Očigledno je da je njihova ljubav jaka, a nas je zanimalo kako će izgledati njihova beba ukoliko ovi zadrugari odluče da svoju vezu podignu na viši nivo. Preko aplikacije koja je namenjena za ove stvari, ubacili smo fotografije Lune i Marka, a zatim nam je iskočio lik bebe koja neverovatno podseća na njih!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.