BORA SANTANA KONAČNO DOČEKAO DA BUDE POPULARAN: Ušao u TRENDING sa izjavom NEKO ME JE GURNUO?!
Foto: Damir Dervišagić

HIT!

BORA SANTANA KONAČNO DOČEKAO DA BUDE POPULARAN: Ušao u TRENDING sa izjavom NEKO ME JE GURNUO?!

Kada bi za ovo čuo, šoumen bi se sigurno oduševio

Objavljeno:

Sve žurke koje Veliki šef organizuje za zadrugare su posebne i zanimljive na svoj način, a o događajima sa istih javnost i danima kasnije priča. Izuzetak nije ni poslednja žurka koja se desila ovog utorka. Bora Santana, takmičar koji sebe predstavlja kao velikog šoumena izazvao je lavinu komentara i urnebesne reakcije kod milionskog auditorijuma koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

foto: Printscreen

Borin pad između dva kreveta i rečenica "Neko me je gurnuo", iako je sam pao, zasmejala je čitavu naciju. Santana je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" još jednom zasmejao sve kada je izgovorio da ga je gurnula "viša sila". Koliku pažnju javnosti izazvao ovaj klip, govori i činjenica da je na platformi Jutjub, ovaj video-prilog ušao u trending i da trenutno ima preko 374 hiljade pregleda, a oni samo rastu.

Kada bi za ovo čuo, šoumen bi se sigurno oduševio. Jedan od njegovih glavnih ciljeva prilikom ulaska u najgledaniji rijaliti Zadruga bio je i da stekne veću popularnost, a kako sam često priča o ulasku u trending i na to gleda kao na merilo uspeha, sigurni smo da će kada bude saznao pući od sreće.

foto: Printscreen

Ništa manje smešniji nisu komentari ispod klipa. "Diskvalifikacija za tog sto ga je gurnuo!", "Najjači pad u istoriji čovečanstva, a onda 'neko me gurnuo'. Oplakah! Vraćao sam snimak 20 puta, pola ulice sam probudio", "Ovo je scena za film", "Ovome ću se smejati i u snu! Najjači klip do sada!", "Hahahhahaha ali ja ne mogu da prestanem da gledam ovaj klip" - samo su neki od komentara na Jutjubu.

Ako već niste, ovaj urnebesni klip možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Bonus video

HOĆU DA SPAVAŠ SA MNOM! NORA SPOPALA ALEKSU: Izazovnu zadrugarku baš briga za pevačevu devojku, svim silama pokušava da ga SMUVA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.