MINA VRBAŠKI - KRALJICA BLUDA I NEMORALA! Samo u Zadruzi spavala sa OSMORICOM, ali to nije KRAJ!
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MINA VRBAŠKI - KRALJICA BLUDA I NEMORALA! Samo u Zadruzi spavala sa OSMORICOM, ali to nije KRAJ!

Preterala na svim nivoima

Objavljeno: 09:38h

Mina Vrbaški je u Zadruzi pokazala da joj seks nije stran i da ga redovno upražnjava. Ona je kada se sve prebroji u rijalitiju imala seks sa osmoricom muškaraca, a poslednji je na red došao Savo Perović sa kojim je bila sinoć.

Ona je rekorderka po broju partnera u rijalitiju, a prvi seks pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u "Zadrugu 1", 6.septembra 2017. godine.

foto: Printscreen

Tad se smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Ubrzo se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu punu raskida i pomirenja, ali se trudila da ne gubi vreme pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem.

Posle njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za seks koristili svaku priliku, kada nisu morali da učestvuju u emisijama, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

foto: Printscreen Youtube

Po završetku "Zadruge 1", Mina je napravila pauzu od seksa pred kamerama, a potom je ponovo ušla u rijaliti. Najpre je nežnost razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a posle je na red došao Marko Marković. Potom je usledio seks sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao Savo Perović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.