SARA JO I VIKTOR SAVIĆ UHVAĆENI U ZAGRLJAJU! Bivši ljubavnici opet zajedno?
Foto: Promo

OPET U LJUBAVI?

SARA JO I VIKTOR SAVIĆ UHVAĆENI U ZAGRLJAJU! Bivši ljubavnici opet zajedno?

Sara Jovanović i Viktor Savić viđeni su ponovo zajedno, iako su pre nekoliko godina prekinuli ljubavnu vezu.

Objavljeno: 09:14h

Svi oni koji su se obradovali njihovom pomirenju, moraće malo ipak da sačekaju, jer je poznati nekadašnji par odlučio da po svaku cenu moraju jedno drugo da zadrže u životu, makar se to, za sada, baziralo samo na prijateljstvu.

Naime, oni su često viđeni u javnost zajedno, a veoma prisan odnos i zagrljaji koje razmenjuju naveli su fanove da se tu ipak radi o nečemu "višem" od drugarstva.

foto: Printscreen Instagram

"Poslednjih meseci njih dvoje su ponovo počeli da se druže i veoma se lepo slažu. Smatraju da ljubavna priča koja je bila između njih treba da ostane u prošlosti i da ne žele da se u tom smeru više razvija njihov odnos, ali da po svaku cenu žele da imaju jedno drugog u svom životu. Zato su posle dužeg vremena obnovili prijateljstvo, te ih ljudi sve češće viđaju zajedno u javnosti. I dok su neki pomislili da su obnovili ljubavnu vezu, do toga ipak nije došlo. Nekoliko puta mesečno vide se zajedno na piću, gde pričaju o brojnim stvarima iz svakodnevnog života, a viđeni su i u noćnim izlascima. Lepo se slažu i to je najbitnije", preneo je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.