SORAJA OTKRILA GDE JE ANIN TELEFON: Koraćevoj HAKOVAN profil, a ona zna ko je to URADIO! Oglasio se i Filip Mijatov
Soraja Vučelić i Ana Korać, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

drama

SORAJA OTKRILA GDE JE ANIN TELEFON: Koraćevoj HAKOVAN profil, a ona zna ko je to URADIO! Oglasio se i Filip Mijatov

Pre par dana njen nalog hakovan, izgubila je mnoge pratioce kao i slike

Objavljeno:

Proteklih dana kod fanova Ane Korać se digla galama jer je zadrugarkin Instagram nalog hakovan.

Njen nalog na pomenutoj društvenoj mreži je bio neaktivan sve vreme njenog boravka u rijalitiju Zadruga 2, ali je odjednom pre par dana njen nalog hakovan, izgubila je mnoge pratioce kao i slike. Takođe, njen broj telefona se "prijavio" na Viber.

foto: Printscreen

Anina najbolja drugarica, Soraja Vučelić je otkrila kako je neko došao do Instagram naloga Koraćeve i kakva su njena saznanja u vezi sa ovom aferom:

"Ana je pre dve godine izgubila karticu. Znam da mi je govorila posle prve „Zadruge“ da treba da kupi novu karticu, ali nije kupila i to je tako ostalo. Nije ni kupovala novu jer je ponovo ulazila u rijaliti. Mislim da je neko kupio taj broj telefona koji je Ana imala pre dve godine kada je registrovala profil na „Instagramu“ i da joj je tako hakovan „Instagram“. To je uradio neko ko je znao da je ona pre dve godine izgubila telefon i ko je znao koji je ona tada imala broj telefona", rekla je starleta.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Filip Mijatov je nedavno objavio znak „Anonimusa“, poznate hakerske grupe, pa se sumnja da je upravo on taj koji je znao da je Ana izgubila broj i koji je sve ovo i odradio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.