NASILJE NAD ŽENAMA U RIJALITIJU: Brutalna šamaranja, pesničenja u glavu! Miki nije PRVI, a niko nije ODGOVARAO!
Nasilje nad ženama u rijalitiju, Foto: Printscreen

HOROR O KOME SVI ĆUTE

NASILJE NAD ŽENAMA U RIJALITIJU: Brutalna šamaranja, pesničenja u glavu! Miki nije PRVI, a niko nije ODGOVARAO!

Miki Đuričić krvnički je ošamario Suzanu Perović, a onda je bivšu Nadeždu Biljić pljunuo u lice i nekoliko puta je udario drvenom štakom

Objavljeno:

Od siline udarca obe su ostale u suzama, a Miki je odmah izbačen sa rijaliti imanja.

Ovim povodom oglasio se ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, pa poručio da će “učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom.”

Inače, koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević takođe se oglasila i upozorila da nasilje koje nije kažnjeno podstiče i ohrabruje nasilnike da to rade, jer su svesni da mogu da prođu bez posledica.Takođe, ona je oštro osudila ponašanje sada već bivšeg zadrugara i apelovala na nadležne organe da preduzmu zakonske mere.

“Krivičnu prijavu tužilaštvu mogu uputiti urednici tog programa, kao i same te žene koje su pretrpele nasilje ili njihove porodice.

I ako se tek sada pogidla bura oko nasilja nad ženama, Miki Đuričić nije prvi koji je udario ženu na televiziji. Mnogi su se bahato ponašali do sada, ali niko nije bio procesuiran niti krivično gonjen.

Jedan od jezivih primera bio je i Crnogorac Vladimir Tomović kada je u Zadruzi pesnicom udario Aleksandru Subotić. Nakon brojnih prozivki, Vladimiru Tomoviću je prekipelo pa je u uživo programu nasrnuo na Aleksandru Subotić i zadao joj takav udarac da se okrenula i pala.

Setimo se i primera kada je Marko DNK pred svima počeo svoju suprugu Divnu da vuče po podu i da je maltretira, niko nije reagovao! Dete im je oduzela socijalna služba na neko vreme, ali kada su dobili drugo dete, mala Kristina im je vraćena.

Samo par nedelja nakon skandala u rijalitiju Zadruga kada je učesnik Bora Santana rekao da bi "žene trebalo tući", čuli smo rečenicu "u ovom slučaju podržavam nasilje nad ženama".

Izgovorio ju je sada već omraženi Miki Đuričić tokom svađe sa Aleksandrom Subotić, koja je toliko ekalirala da je "večiti rijaliti igrač" čak udario Subotićevu.

Mikiju je već prešlo u naviku da se iživljava nad ženama u rijalitiju, pa je tako i vrelim čajem polio Mariju Kulić po grudima, koja kasnije nije htela da ga prijavi!

Da ne pominjemo koliko je puta gađao žene flašama i sličnim objektima!

Učesnik rijalitija Parovi na Televiziji Happy brutalno je nasrnuo na svoju (dotadašnju) devojku. Milutin Mili Radisavljević tukao je Marijanu Marković dva puta u toku jednog dana.

Niko od prisutnih nije reagovao, kao ni obezbeđenje u rijalitiju, a nasilje se nastavilo u drugoj prostoriji. Radisavljević je Markovićevu oborio na pod garderobera, seo pored nje i njenom glavom udarao u vrata ormara. Ovoga puta, ostali učesnici su ga odvukli sa nesrećne devojke.

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić imali su žestoke sukobe u Zadruzi 1, a jedan od sukoba eskalirao je kada je Filip saznao da ga je ona varala:

Ni rijaliti "Snajke" nije prošao bez incidenta i ako je imao samo jednog muškog učesnika. Vuk Đuričić nokautirao je Cecu Jovanović, koja je javnosti poznata i po učešću u rijalitiju Farma.

Od jačine udarca Ceca je pala na pod, a ostale učesnice pritrčale su uz vriske da joj pomognu.

Prenos je odmah prekinut, tako da gledaoci nisu mogli da vide šta je usledilo.

Otac Milija Radosavljevića, Mihailo Radosavljević Rakac, žestoko je izvređao Vesnu Rivas, a potom je pokušao da je udari i počupao ju je za kosu!

Bivši ljubavni par Mina Vrbaški i Jovica ušli su u verbalni sukob koji je jako brzo eskalirao u fizički kontakt!

Niko od ovih takmičara u rijalitiju nije osuđen za nasilje nad ženama, a kao što vidite ima ih dosta. Ovo su samo neki svežiji primeri, a setimo se nekada Farme kada je Gagi sekirom hteo da ubije Sašku Karan.

Ovaj tekst sa snimcima i dokazima bio bi mnogo veći kada bismo našli sve snimke iz svih rijalitija do sada. Ne možemo a da ne primetimo da nisu samo žene bile žrtve nasilje, bilo je i dosta muškaraca koji su trpeli šamaranje i maltretiranje od strane žena.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.