FOLIRANTKINJA! Opet hvata na SUZE i DREKU: Udarila Marku ponovo MALTRET pred svima! SAD MU JE SVE JASNO
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

FOLIRANTKINJA! Opet hvata na SUZE i DREKU: Udarila Marku ponovo MALTRET pred svima! SAD MU JE SVE JASNO

Đoganijeva je počela da plače, dok joj je Miljković pričao i kako mu blogerka prebacuje samo pred zadrugarima stvari koje joj smetaju

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se prošle noći tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a tom prilikom blogerka je sasula u lice svom dečku sve što joj smeta, a onda se i rasplakala.

- Na svaku glupost se vređaš. Što mi danas nisi tako zamerila, nego sada za stolom pred svima cviliš - rekao je Marko. Đoganijeva je počela da plače, dok joj je Miljković pričao i kako mu blogerka prebacuje samo pred zadrugarima stvari koje joj smetaju.

foto: Printscreen

- Kako treba da pričam? Da budem srećna, da se smejem? Ne znam kako treba da pričam... Nervozna sam, pusti me, sve mi se skupilo. Zbog tebe sam nervozna, zbog tebe se ovako osećam. Muka mi je! Nije prvi put. Konstantno me vređaš, muka mi je. U životu me nije izvređao nijedan muškarac, koliko si me ti izvređao. Evo, ja ti kažem da igram rijaliti! Nervozna sam, ti me non-stop vređaš - govorila je Luna Marku. - Da li shvataš da je to za lek kada kažeš malo grubo? Čekala si emisiju, evo ti emisija, pa se drk*j. Koliko si bezobrazna, to je strašno. Preko dana sve je super, dođe emisija, ti se napališ... Muka mi je od toga što se primaš kao saučešće. Meni je muka, a ne tebi, meni! Na svaku glupost se vređaš. Što mi danas nisi tako zamerila, nego sada za stolom pred svima cviliš. Ja ti sve tolerišem za stolom što najgore kažeš. Samo za stolom skačeš na mene. Šta, ti si zlatna? Poludeo sam - pričao je Marko Luni.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.