OGLASIO SE SLOBODAN KOJI JE ŠAMARAO ŽIKU ŠARENICU! Ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE, objasnio je što je napao voditelja
Žika u Šarenici, Foto: Marina Lopicic

teške reči

OGLASIO SE SLOBODAN KOJI JE ŠAMARAO ŽIKU ŠARENICU! Ovo je NJEGOVA STRANA PRIČE, objasnio je što je napao voditelja

Slobodan Popović (50) iz sela Sanković uhapšen je nakon što je pesnicom udario popularnog TV voditelja Živorada Nikolića, koji se u nedelju na trgu u Mionici pripremao za emitovanje svoje emisije

Objavljeno:

Snimanje popularne emisije "Žikina Šarenica" prekinuto je kada je među ljude uleteo traktor koji je vozio Slobodan Popović.

On je iz samo njemu poznatog razloga krenuo na Živorada Nikolića, vređao ga i vikao pogrdne reči, a potom i fizički nasrnuo na njega.

- Ja sam pobegao. Hvala Bogu, još imam brze noge, pa me nije stigao. On je prvo nešto vikao, ali mi je u početku sve izgledalo kao šala. Obezbeđenje ga je brzo savladalo, nije tačno da me je šamarao. Snimanje smo brzo nastavili. Čuo sam da on nije baš potpuno u redu i ja ga neću tužiti. Žao mi je što se sve to dogodilo u Mionici, volim tamo da idem i tamo je divan narod - rekao je Nikolić.

Slabih živaca

Majka uhapšenog traktoriste Stana Popović potvrdila je da je Slobodan dva puta bio na ratištu i da je od tada popustio sa živcima.

- Moj Slobodan je kao devojka, nikoga on ne bi povredio. Bio je na ratištima i malo je popustio sa zdravljem. Nema devojku i nije se ženio, živimo nas troje, Slobodan, njegova sestra, i ja, izdržavamo se od zemlje. On je završio fakultet u Šapcu, a šiša ovce i tako sastavljamo kraj s krajem - kaže majka uhapšenog traktoriste.

Živorad Nikolić
Živorad Nikolić foto: Damir Dervišagić

Hteo da ga zgazi

Da osumnjičeni Slobodan nije najboljeg zdravlja, primetilo se i tokom saslušanja.

Popović je na čisto informativna pitanja odgovarao sa " ne znam", a upitan je šta ima da izjavi po pitanju krivične prijave, odgovarao je da se "radi o direktom umišljaju i da je bio pri svesti i volji".

- Ja samo nisam znao da se radi o Živoradu Nikoliću i Ljubiši Mariću. Nisam ih dugo video, a inače da sam znao, izgazio bih ih obojicu. Oni imaju 10, 15, krivičnih dela, pa i teška ubistva. Tukli su mi oca - rekao je na saslušanju osumnjičeni.

Na pitanje tužilaštva da li ima nekih zdrastvenih problema, psihičke ili fizičke prirode, rekao je da je njegovo zdravlje "maltene idealno", a upitan da li želi da izjavi još nešto, kratko je odgovorio: " Treća sreća" i odbio da potpiše zapisnik.

Osumnjičeni Slobodan Popović ranije je bio osuđivan zbog držanja oružja i eksplozivnih materija, a pre godinu dana izrečeno mu je obavezno psihijatrijsko lečenje na slobodi.

Žika: Mislio sam da je neki šaljivdžija

Voditelj je u policiji ispričao da je u centru Mionice, zajedno sa svojom TV ekipom, gledao gde će biti postavljena scenografija, kada se u momentu pojavio traktorista, koji je počeo da viče.

- Pomislio sam da je neki lokalni šaljivdžija koji će biti uključen u program. Međutim, čovek je počeo da vređa, psuje svima majku i, bez ikakvog povoda, krenu pesnicom na mene - ispričao je Nikolić.

BONUS VIDEO: EVA RAS ZA ESPRESO #1: Makavejev je bio džentlmen, zbog Kusturice se Andrić prevrće u grobu (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.