STANIJA UPUTILA POTRESNU PORUKU ALEKSANDRI: Da li je starleta sada GOVORILA IZ SRCA?
Stanija se raspravljala sa Aleksandrom, Foto: Printscreen

zadruga 2

STANIJA UPUTILA POTRESNU PORUKU ALEKSANDRI: Da li je starleta sada GOVORILA IZ SRCA?

Imala je neke želje rivalkama u rijalitiju

Objavljeno:

Stanija Dobrojević je u toku sinoćne emisije u "Zadruzi" dobila priliku da komentariše Anu Korać, Davida Dragojevića i Aleksandru Subotić.

– Što se tiče Davida, mislim da će njemu da prija neka skromna, anonimna devojčica. Za jednog fudbalera neuspešnog, da je u rijalitiju sa dve top ribe.

Prvo sa Aleksandrom, koja je bila veliki zalogaj za njega, a još veći Ana Korać. Mislim da je on dostigao vrhunac, ali da nije kalibar koji priliči ni jednoj ni drugoj - rekla je Stanija i dodala:

– Aleksandri, ne želim da se posle razočarenja, desi da postane igračka kojekakvih snobova koji imaju pare i da je razvlače zbog novca. Jednostavno, želim ti da nađeš pravog muškarca i da imaš ljubav, a Ani da se izvuče iz kandži u šta se uvukla, da ne mora više da petlja, da laže. Lepa je, zgodna devojka, na najjačoj televiziji, već zarađuje u rijalitiju, sve one priče što je upletena u to, želim da se izvuče iz toga i da živi normalno. Jer možda čak ta ljubav sa Davidom, možda je sve to dobro za nju i za život u budućnosti.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.