BIVŠU UČESNICU PAROVA PRONAŠLI BEZ SVESTI: Nepomično ležala na podu! Drugarica zatekla HOROR SCENU u stanu!
Enisa Bajramović, Foto: Printscreen

JEZIVO

BIVŠU UČESNICU PAROVA PRONAŠLI BEZ SVESTI: Nepomično ležala na podu! Drugarica zatekla HOROR SCENU u stanu!

Svakodnevno pati

Objavljeno:

Bivša učesnica Parova Enisa Bajramović pre nešto više od dve nedelje napustila je popularni rijaliti pogram.

Nakon toga, ona danima nije izlazila iz kuće. Nije se ni sa kim preterano družila, jer i dalje pati za svojim dečkom Vujom koji je i dalje u rijalitiju Parovi.

No, prema poslednjim informacijama njene najbolje drugarice, Enisa je završila u bolnici.

- Tačno je to što ste čuli. Nažalost je tačno, ne mogu da verujem da se sve to desilo. Ona i ja smo jedne od najboljih drugarica. Nakon rijalitija viđale smo se kod nje u stanu, jer ona nije želela da izlazi u javnost. Dosta se povukla posle Parova i ne želi da ide po kafićima i restoranima - priča za portal Alo.rs Bajramovićkina najbolja drugarica i dodaje:

foto: Printscreen

- Tog kobnog dana sam je svakodnevno zvala na telefon. Slala sam joj milion poruka, poziva, ali nažalost ona se nije javljala. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Sva sreća imala sam njen ključ od stana jer sam ga je održavala dok je ona bila u rijalitiju. Kada sam otvorila vrata, imala sam šta i da vidim - potresno priča Enisina najbolja drugarica i nastavlja:

- Ona je nepomično ležala na podu. Tog utorka ona se onesvestila, a ja od šoka nisam znala šta da radim. Odmah sam joj opipala puls i videla da je sve u redu. Kada sam smogla snage pozvala sam Hitnu, koja je odmah došla. U putu do tamo priključili su je na infuziju i njoj je svest krenula da se vraća. Doktor je rekao da danima ništa nije jela i da joj je organizam oslabio, zato je do svega ovoga došlo. Žao mi je, jer svakodnevno pati za Vujom, a nažalost ne može da bude sa njim jer je u on u rijalitiju - zaključila je za portal Alo.rs Enisina dobra drugarica.

Bonus video

Ispovest Srbe Subotića posle prebijanja ŠIPKOM u Kaluđerici!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.