Da li je cena previsoka? Zmaj od Šipova dobio nepristojnu ponudu od hrvatske starlete! (FOTO)

O ovome mora da razmisli

Da li je cena previsoka? Zmaj od Šipova dobio nepristojnu ponudu od hrvatske starlete! (FOTO)

Ovako nešto Zmaj sigurno nije očekivao
Objavljeno:

Nova učesnica Parova Ana Marija Džambazov ponudila je Zmaju od Šipova nešto što će teško uspeti da odbije. Novi sukob! Krunićka nasrnula na Zmaja kao da je puštena sa lanca! (FOTO) (VIDEO)

Facebook/Anamarija Dzambazov
Naime, starleta je ogorčena što stariji takmičari Parova još nisu izašli iz vile, jer oni ne mogu da dođu do izražaja. - Treba da nominujemo stare takmičare i sve ih izbacimo, kako bismo mi došli do izražaja ovde . Ne možemo da se opustimo i zabavljamo kao što treba. Želim da se pokažem i da dobijem priliku da me neko pozove da budem voditeljka. Sve je više onih koji iz rijalitija postanu TV lica nekih televizija - rekla je Ana Marija.
Zato je ona, kao i većina učesnika, nominovala Zmaja za izbacivanje, jer je svesna da je on najveći favorit za pobedu u rijalitiju. - Užasno si naporan. Mislim da imam rešenje za tebe. Ako ti popu**m, hoćeš li otići iz rijalitija? Nikad u životu ne bi dobio bolji oralni seks! Nego se bojim da ne dobiješ srčani udar, koliko bi ti bilo dobro. Eto, ako je to način da odeš odavde, uradićemo to - rekla je Ana Marija. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.