OSEĆAM GRIŽU SAVESTI, IDI KOD MINE! Nora raskinula vezu sa Markom, par ušao da pravi SKANDALE!
Nora i MArko, Foto: Printscreen

zadruga

OSEĆAM GRIŽU SAVESTI, IDI KOD MINE! Nora raskinula vezu sa Markom, par ušao da pravi SKANDALE!

Zahuhtava se

Objavljeno:

Marko Marković je priznao tokom gostovanja u studiju da gaji simpatije prema lepoj Makedonki Eleonori Miljković. On se po ulasku u Belu kuću nije javio Mini Vrbaški ,sa kojom je bio u vezi sve do izlaska iz rijalitija, što je Minu izuzetno pogodilo.

Eleonora je priznala svojoj rijaliti cimerki da se oni simpatišu, zbog čega je Mini bilo teško. Miljkovićeva je tokom noći prebacila Marku što je flertovao sa Doroteom Jovanović, čime je i pokzala da joj je stalo do manekena, a već danas mu je rekla da ne želi da ima sa njim nešto više od prijateljstva, jer pati zbog bivšeg dečka.

foto: Printscreen

- Znaš da ne volim da lažem. Stvarno nisam spremna da radim bilo šta sa nekim, nešto više od prijateljstva i druženja. Osećam da radim nešto što ne treba. Osećam grižu savesti. Mislim da je bolje da budeš sa Minom, Doroteom, Majom, vidiš da te cure vole. Ja nemam loše mišljenje o tebi, jednostvano ne osećam da mogu da počnem nešto novo. Mislim da ako bih probala nešto sa nekim, da to ne bi išlo. Nisam spremna psihički. Za vezu i muvanje nisam - stavila je jasno do znanja Eleonora Marku.

- Je l' to trenutno? Ja ne bih ništa na silu. Mene nijedna devojka ne interesuje ovde. I da ne budeš sa mnom, ja ovde ni sa kim neću biti - odgovorio joj je on mirnim tonom.

Marko je mirno prihvatio ono što mu je Miljkovićeva rekla, ali joj je stavio do znanja da ga nijedna zadrugarka ne interesuje osim nje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.