SKANDALOZNI DETALJI O ŽIVOTU IVANA MARINKOVIĆA! Pokušaj SAMOUBISTVA se KRIJE od javnosti, lekari ga jedva spasli
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

parovi

SKANDALOZNI DETALJI O ŽIVOTU IVANA MARINKOVIĆA! Pokušaj SAMOUBISTVA se KRIJE od javnosti, lekari ga jedva spasli

Iako važi za jednog od favorita ove sezone rijalitija Parovi, Ivan Marinković sve teže podnosi stresove, a ni ljubavna veza sa Jelenom nije mu dovoljna da povrati stabilnost, pa je u trenutku nervnog rastrojstva pokušao samoubistvo

Objavljeno:

Iako su ga lekari spasli na vreme, ovaj incident drži se u najvećoj tajnosti, a ni sam Marinković u programu ne pominje da je trovanjem sebi hteo da oduzme život.

„Ivan je u kritičnom stanju iz vile Parova hitno prebačen u dežurnu bolnicu i odmah primljen na odeljenje toksikologije. Lekari su u prvi mah pomislili da je standardno uneo prekomerne doze alkohola, po čemu je već poznat, ali ispostavilo se da je ovog puta umesto alkohola popio ogromnu količinu šampona kako bi sebi naudio. Lekari su mu odmah isprali želudac i zadržali ga 24 sata na posmatranju. Posle nekoliko infuzija i terapije koja mu je prepisana, u pratnji obezbeđenja i članova produkcije Ivan se vratio svom rijaliti životu“, kaže izvor Sveta, i dodaje da je Ivan od prokukcije zahtevao da se o ovome ne priča. Objasnio je da mu je bilo dosta svega i da nije mogao da ponese pritisak.

foto: Printscreen Dailymotion

„Neki misle da je Ivan hteo samo da skrene pažnju, a ne da se stvarno ubije. On je očito mnogo toga naučio od svoje bivše devojke Miljane Kulić, sa kojom ima i sina Željka. I Miljana je tokom svog učešća u prethodnoj sezoni rijalitija Parovi pretila da će trudna popiti sredstvo za čišćenje kupatila kako bi ubila i bebu i sebe ukoliko joj produkcija ne izađe u susret i ne ispuni sve zahteve.

Miljana je sipala sredstvo u čašu, dodala malo vode, sve to promešala kašičicom i to bi i popila da produkcija nije odmah reagovala. Imali smo prilike da sve to gledamo uživo. Možda je Ivan samo prepisao Miljaninu taktiku kako bi dobio šta je tražio, a možda je stvarno i pukao pod pritiskom jer faktički i on živi u rijalitiju“, dodaje izvor Sveta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.