IZA MAKROA MIHAJLA STOJI MADAM IZ SRPSKOG DŽET-SETA?! Poznata je po tome što KIDIŠE na mlađe muškarce!
Mihajlo Maksimović je najpoznatiji makro na našim prostorima, Foto: Nemanja Pančić

KLUPKO SE ODMOTAVA

IZA MAKROA MIHAJLA STOJI MADAM IZ SRPSKOG DŽET-SETA?! Poznata je po tome što KIDIŠE na mlađe muškarce!

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će verovatno saslušati nekoliko devojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a veruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama

Objavljeno: 11:49h

Policija ispituje teoriju da je Mihajlo Maksimović, makro koji je pre nekoliko dana uhapšen na aerodromu u Beogradu, bio samo operativac zadužen za prostitutke, dok je važniji deo posla zadužen za klijente vodila madam iz srpskog džet seta, saznaje "Blic".

Kako prenosi pomenuti list, u pitanju je madam koja je, inače, poznata po strasti prema mlađim muškarcima.

Naime, istražitelji proveravaju da li je Mihailov deo posla bio to da drzi katalog, vodi evidenciju o zaradi, ali i da vodi računa o o izgledu devojaka, pa čak i da ih vodi na operacije...

Međutim, za onaj pozadinski i važniji deo posla, navodno je zadužena madam iz viskog društva koja je posle trideset godina karijere u javnom životu stekla brojne kontakte koje je iskoristila za taj posao.

Istražitelji će dalje ispitivati ove navode zbog čega će verovatno saslušati nekoliko devojka koje su učestvovale u lancu prostitucije, a veruje se da se neke od njih nalaze u rijalitijima na srpskim televizijama.

foto: Damir Dervišagić

Kod Maksimovića su, prilikom hapšenja, pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim devojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge.

Maksimović je već hapšen 2014. godine, kada je slučajnom saobraćajnom kontrolom utvrđeno ko je on zapravo i čime se bavi, a tada su iza rešetaka završile i Tijana Štrulović, Anabela Šćekić - Tigrica, takođe učesnice rijaliti programa, kao i Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro, ali i Banjalučanka Božana Vujinović.

Tada su, takođe, pronađeni dokumenti sa detaljima iz Maksimovićeg poslovanja. Spiskovi na kojima su imena devojaka i klijenata, strategija o proširenju biznisa, ali i detalji kao što su utisci, primedbe i žalbe klijenata na devojke.

foto: Printscreen/Facebook/Bozana Vujinovic

Koliko je Maksimović bio ozbiljan u svom poslu govori i podatak da su "njegove" devojke morale da žive i ponašaju se prema određenim pravilima koja je propisivao. Tako je bilo obavezno osmočasnovno spavanje i pohađanje teretane, radi održavanja dobrog izgleda i forme.

Devojke su, takođe, morale da odlaze i u redovne kupovine kako bi njihova garderoba bila atraktivna. Takođe, sve njegove devojke su morale da se zdravo hrane.

Maksimović je, prema nezvaničnim informacijama, vodio najviše u Beogradu, gde je iznajmljivao luksuzne stanove u kojima bi se devojke sastajale sa VIP klijentima i pružale seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

Pojedini mediji su danas preneli da su se na spiskovima klijenata pronašla i neka zvučna imena, kao što su kriminalci, plaćene ubice, ali i političari sa karijerom dužom od deceniju. Na listi je takođe i jedan košarkaš koji je prestao da se bavi tim sportom, ali je prisutan u javnosti.

Oko Mihaila se podigla velika prašina i u rijalitiju Zadruga kada je, samo nekoliko dana nakon Maksimovićevog hapšenja, starleta Stanija optužila Sanju Stanković da radi za njega i da je njegova prostitutka. Takođe, učesnica rijalitija Mina Vrbaški je pre nekoliko meseci javno priznala da je "svoje telo pordavala za novac" i da se bavila prostitucijom.

Bonus video

JEDAN OD DIVNINIH POSLEDNJIH SNIMAKA: Karleušina majka u bolnici, na glavi nosi MARAMU, a ovako je reagovala kada ju je Jelena snimila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.