ZBOG OVOG JE MOGLA DA MU LETI GLAVA: Ljuba napala Boru Santanu jer ju je POBRKAO sa ćerkom i UHVATIO ZA... (VIDEO)
Ljuba Pantović urlala na Boru Santanu, Foto: Printscreen

zaigrao se

ZBOG OVOG JE MOGLA DA MU LETI GLAVA: Ljuba napala Boru Santanu jer ju je POBRKAO sa ćerkom i UHVATIO ZA... (VIDEO)

Džaba se pravdao!

Objavljeno:

Ljuba Pantović žestoko je napala Boru Santanu kada je pokušao da joj dodirne grudi pravdajući se da je samo hteo da joj očisti duksericu.

Iskusna učesnica rijalitija shvatila je odmah šta pokušava, iako je on probao i da se odbrani da je ne gleda tako, jer je ona zauzeta žena, majka i baka.

Joj Ljuba je tu. Ja mislio Aleksandra, a ono Ljuba, je*ote, kako izgleda ova Ljuba, šta je ovo", prokomentarisao je zadrugar gledajući cimerku sa troseda.

Gde ti buljim u s*se, ja se to sprdam. Zauzeta si žena. Nikad to sebi ne bih dozvolio, prvo žena koja je zauzeta, tu joj bivši muž, ćerka, zet. Žena koja je baka i ja da gledam. To sam se zezao, nisam te gledao ozbiljno, je l' si normalna", pravdao se Bora.

Sve što je rekao upotrebila je protiv njega
Sve što je rekao upotrebila je protiv njegafoto: Printscreen

Onda se umešao i reper Ša:

Bulji bre 100 posto. Bulji ti u si*e svaki put. Ja mu kažem nemoj brate", dobacio je Ša, a onda je nastavila Pantovićka:

Bora, moralista čuveni. Došao danas kao: "Jao da ti nešto očistim sa dukserice, kao". Kao da ja imam četiri godine, a ne 40, konju jedan. Pa nije me pipnuo, ali mi prodaje fore ovde", bila je brutalna Ljuba koja je, smejući se, Santani direktno "natrljala" na nos što je uopšte i pokušao nešto sa njom.

Pogledajte ceo video:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.