NIJE IMALA ŠTA DA TRAŽI U NJEGOVOM ŽIVOTU: Oglasila se Gastozova bivša i otkrila da li im je Luna RASTURILA VEZU!
Odnos između Lune Đogani i Nenada Siniđelića Gastoza proteklih dana privlači veliku pažnju, Foto: Printscreen

Naida za Espreso

NIJE IMALA ŠTA DA TRAŽI U NJEGOVOM ŽIVOTU: Oglasila se Gastozova bivša i otkrila da li im je Luna RASTURILA VEZU!

Blogerka je ranije govorila da je Gastoz bio uz nju kada su joj svi okrenuli leđa

Objavljeno:

Odnos između Lune Đogani i Nenada Siniđelića Gastoza proteklih dana privlači veliku pažnju. Naročito otkad je dvostruki pobednik "Parova" posetio imanje u Šimanovcima. Blogerka je ranije govorila da je Gastoz bio uz nju kada su joj svi okrenuli leđa i da ju je on podigao kada je bila psihički u lošem stanju.

foto: Printscreen

Međutim, kada je Gastoz došao u "Zadrugu", zbog sadašnje veze sa Markom Miljkovićem, Luna se samo kratko pozdravila sa Sinđelićem, sa kojim je ranije imala emotivnu aferu, i uopšte se nije ponela prema njemu kao prema osobi koja, kako je ranije tvrdila, ima posebno mesto u njenom srcu.

– Ne interesuje me, ne zanima me, zaljubila sam se u drugom muškarca, lepo mi je, srećna sam, nemam više nikakvu emociju prema Nenadu i šta je problem? - kasnije se pravdala Luna i potom je pomenula da je i Gastoz slično sa njom postupio dok je bio u vezi sa Naidom Gadžo.

foto: Instagram

Kontaktirali smo atraktivnu Naidu i ona je ekskluzivno za portal Espreso.co.rs prokomentarisala ove intrigantne Lunine izjave.

foto: Privatna arhiva

– Znam samo da je Luna imala neku kratku aferu sa Nenadom pre Nenadove i moje veze. To što se Nenad i ona nisu čuli dok smo mi bili zajedno, to je prosto bilo normalno. Ona tada nije imala šta da traži u njegovom životu dok smo mi bili zajedno. Posle mene šta su oni dalje radili, mene ne zanima - rekla je Naida.

Ona je navela i da joj smeta što se i dalje pominje jer je za nju ta priča više ne zanima.

foto: Privatna arhiva

Mene stvarno ta priča ne zanima. Uživam u životu i imam dečka i prosto ne vidim razlog zašto me i dalje pominju. Ovo je inače poslednji put da komentarišem tu temu jer dosta mi više da me provlače kroz te svoje rijaliti priče - rekla je Naida na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.