SRPSKA SILIKONSKA KRALJICA IZVADILA SILIKONE: Da je sretnete sad na ulici UPLAŠILI BISTE se zbog razlike (FOTO)
Sanja i Tijana bile su atrakcija srpskih medija, Foto: Arhiva

NEKAD I SAD

SRPSKA SILIKONSKA KRALJICA IZVADILA SILIKONE: Da je sretnete sad na ulici UPLAŠILI BISTE se zbog razlike (FOTO)

Njihov izgled retke je oduševio, a većina ih je nazvala pogrdno "greškama prirode"

Objavljeno:

Pre šest godina srpski mediji objavili su njihove fotografije iz noćnog izlaska u Beogradu i proglasili ih "balkanskim kraljicama silikona". Njihov plastični izgled nikoga nije ostavio ravnodušnim, a fotografija na kojoj zajedno poziraju podeljena je na stotine hiljada puta.

foto: Printscreen Youtube

Srpkinje Tijana Đuričić (29) i Sanja Jojić (32) krajem 2013. postale su popularne, a kroz iduću godinu gostovale su u desetak emisija, ali i u rijalitiju Farma.

foto: instagram/sanjajojic

Njihov izgled retke je oduševio, a većina ih je nazvala pogrdno "greškama prirode". Iako su izgledale kao bliznakinje, Tijana i Sanja su rođake koje su posle prve estetske korekcije koju su napravile sa samo 18 godina, postale ovisne o operacijama. Ponosile su se, kako su rekle, silikonima u usnama, grudima, obrazima, zadnjici, filerima i botoksom, a onda su odjednom nestale s javne scene.

foto: Printscreen Facebook

Prestale su da daju intervjue, a ni "vrtoglavi" honorari ih nisu naterali da učestvuju u najpopularnijim rijaliti programima, a čak su i silikoni prestali da im budu zaštitni znak.

foto: Printscreen Facebook

Tijana je samo u grudima imala 1200 kubika, a danas teži prirodnom izgledu. Smanjila je grudi, izvadila silikone iz usta, skinula sočiva u boji, prestala da ubrizgava filere, crta obrve... Mnogi pratioci oduševljeno su komentarisali ovu transformaciju, a većini su više i sviđa prirodniji izgled.

foto: Printscreen Instagram

- Puno ti bolje stoji ovako. Pre bih se bojao da budem s tobom u mraku, a sada si potpuno drugačija. Ima nade za tebe - samo su neki od komentara.

Bonus video

ONA SE NIJE ODVAJALA OD DIVNE KAD SE RAZBOLELA, BILA JE UZ NJU I KAD JE UMRLA: Sestra Divne Karleše oglasila se prvi put posle sestrine smrti i potresni video će vam slomiti i NAJTVRĐA SRCA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.