ZAR DA STAJU NA PUT LJUBAVI I SREĆI? Crkva ODBIJA DA VENČA Milojka (74) i Milijanu (21), ali oni imaju PLAN!
Kontroverzni ljubavni par Milojko i Miljana, Foto: Printscreen / Facebook

ne odustaju

ZAR DA STAJU NA PUT LJUBAVI I SREĆI? Crkva ODBIJA DA VENČA Milojka (74) i Milijanu (21), ali oni imaju PLAN!

Milojko je otkrio i na koji način je počela njegova i Milijanina veza

Objavljeno:
  • 8

Srbija već danima bruji o Milojku Božiću (74) i Milijani Bogdanović (21) iz Pilatovića, paru koji je uprkos razlici u godinama od čak pet decenija odlučio da svima obelodani svoju vezu i na jesen stane na ludi kamen.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, između kojih je razlika čak 53 godine, svadbu su zakazali za septembar, ali će venčanje biti obavljeno samo u opštini, a ne i u crkvi.

foto: Printscreen / Instagram

- Ne postoji nijedan zakon koji može da nas spreči da se venčamo. Kod sveštenika nećemo ići jer znamo da kod njih ima pravilo da ne venčavaju parove kod kojih je razlika u godinama veća od 15. Svadba će biti za 100 do 120 ljudi, sa doktorima prijateljima iz Beograda, zvaćemo i novinare - ispričali su Milijana i Milojko za Kurir.

Milojko je otkrio i na koji način je počela njegova i Milijanina veza.

foto: Printscreen

- Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao... Posle sam ponovo išao u prodavnicu, a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam... Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao - ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao... Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca... Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste - kaže on.

Bonus video

Miki bacio SIMBOL njegove i Suzanine ljubavi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media