OGLASIO SE ĐEKSON POVODOM MININE PROSTITUCIJE: Čuo sam svašta, ali nisam znao da je baš tako!
Mina i Đeks, Foto: Preentscren/RTV Pink

reakcija

OGLASIO SE ĐEKSON POVODOM MININE PROSTITUCIJE: Čuo sam svašta, ali nisam znao da je baš tako!

Domaća javnost već danima bruji o zadrugarki Mini Vrbaški, koja je milionima gledalaca otvorila dušu i priznala da se, iako je bila maloletna, bavila prostitucijom kako bi, kako tvrdi, sebi i svojoj porodici omogućila egzistenciju.

Objavljeno: 09:11h

Na njene suze i bolno priznanje mnogi nisu ostali imuni, a onda se oglasio i njen bivši dečko iz prve sezone "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson koji je ispričao kako je reagovao kada je saznao detalje iz prošlosti ove zadrugarke.

foto: Printscreen/youtube

"Iskreno, u šoku sam, baš sam iznenađen... Mislim, da budem iskren - svakakve priče kruže, čuo sam i ja svašta nešto, ali nisam znao da je sve to baš tako. Nisam siguran koliko će joj ovo priznanje nešto dobro doneti, možda nije trebalo da prizna to tako javno, ali šta je tu je. Treba da se vrati sebi, nekim pravim stvarima i vrednostima, pravim ljudima, sportu - odbojci, u kojoj je dobra... A ja ću biti tu da joj kao prijatelj pružim pomoć i podršku - ispričao je Đekson na čije reči bi Mina, kada bi imala priliku da ih čuje, sigurno emotivno reagovala.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.