ALEKSANDRA ZBOG NASRTAJA NA MINU MORA DA PLATI 50.000 EVRA: Ljuba nakon DISKVALIFIKACIJE otkrila TUŽNU ISTINU
Ljuba se sekira kako će Aleksandra da plati kaznu, Foto: Printscreen

BRINE SE

ALEKSANDRA ZBOG NASRTAJA NA MINU MORA DA PLATI 50.000 EVRA: Ljuba nakon DISKVALIFIKACIJE otkrila TUŽNU ISTINU

Aleksandra je, inače, priznala da je namerno izazvala ovaj incident kako bi napustila rijaliti

Objavljeno:

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz Zadruge juče, na Božić, zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški i zato će morati da plati kaznu od 50.000 evra, a njena majka, Ljuba Pantović, ispričala šta se zapravo dešava u Aleksandrinom životu.

- Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga, ni prijatelja, ni nekog bliskog. Od svih se izolovala od kako je u vezi sa Davidom, potpuno su se odsekli od sveta - ispričala je Ljuba Pantović.

foto: Printscreen

Podsećamo, Subotićeva je zbog fizičkog napada automatski izbačena iz rijalitija, uz to će televiziji Pink morati da plati kaznu od 50.000 evra, neće dobiti honorar za dosadašnje učešće, a produkcija je najavila i tužbu.

Aleksandra je, inače, priznala da je namerno izazvala ovaj incident kako bi napustila rijaliti.

foto: Printscreen

- Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje i da traži kaznu od 50.000e. Aleksandru ćemo tužiti i napominjemo da njoj ne pripada novčana nagrada za dosadašnje učestvovanje u Zadruzi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako su mnogi očekivali da će se pokajati zbog onoga što je učinila i uputiti izvinjenje Mini, Aleksandra to nije uradila, već je po izlasku iz Zadruge poručila sledeće.

- Jedino što me boli, jeste to što neću biti uz tebe... Volim te najviše na svetu... Sada i zauvek - napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj ljubi Davida.

Bonus video

ZERINA JE ABORTIRALA MOJE DETE PRED RIJALITI: Hećo VRIŠTALA, PLAKALA I PROKLINJALA, nije vredelo! Bane otkrio njihovu NAJVEĆU TAJNU, a onda je nastao HAOS

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.