LUNA SE SAMOZADOVOLJAVALA U KREVETU, A ZOLA SVE TO GLEDAO! Miljana dobila NERVNI SLOM
Zola, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA SE SAMOZADOVOLJAVALA U KREVETU, A ZOLA SVE TO GLEDAO! Miljana dobila NERVNI SLOM

Nastao momentalni haos

Objavljeno:

Iako ste možda pomislili da vas više ništa ne može iznenaditi od Lune Đogani, sigurni smo da ovako nešto niste očekivali.

Ona je objašnjavala Miljani kako je "radila nešto" zbog čega joj se posle Kulićkin dečko Lazar Čolić Zola smejao, a čak i stisnuo rame.

Miljana nije mogla da se iskontroliše, pa čak iako nije javno izgovorila šta je to što je Luna radila, iz drugih stvari koje je rekla se jasno zaključuje da je u pitanju samozadovoljavanje.

- Evo ja ću sledeći put da gledam kada Marko Marković ili Petrući budu dr*ali - besnela je Miljana, mislevši da je Zola zapravo gledao Lunu, dok je ona to radila, ali ubrzo se nesporazum razjasnio.

Zola je priznao Miljani da je gledao Luninu facu dok je objašnjavala pojedinim zadrugarima šta je radila i da mu je bila smešna, međutim Miljana nikako nije mogla da pređe preko toga.

- Ona je govorila Tomi šta je radila i ja provalim o čemu pričaju. Tomo umire od smeha i meni smešno i ona govori gore na ulazu Zerini u šiframa, meni isto smešno, jer sam odmah provalio - govorio je Zola.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.