OSUĐIVALI STE SLOBU I LUNU, A SADA BRANITE UDATU KOJA JE VARALA MUŽA: Sasuo svima istinu u lice
Miki o Dragani Mitar, Foto: Printscreen

zadruga 2

OSUĐIVALI STE SLOBU I LUNU, A SADA BRANITE UDATU KOJA JE VARALA MUŽA: Sasuo svima istinu u lice

Svi se foliraju

Objavljeno: 08:54h

Tokom pitanja novinara, Miki Đuričić je burno reagovao zbog toga što se sada od Dragane Mitar pravi žrtva i što se predstavlja da će, kao i prošle sezone, i ove sezone pobediti istina.

– Prvo ovako, tebi ću prvo da repliciram pošto si rekao: "Gledali ste prošle godine, istina i samo istina!" Ne, nije istina prošle godine pobedila, nego laž. Ne vucite me za jezik. Dalje, ova žena je ovde ustala i rekla da želi da se vrati svome mužu, muž došao i rekla da želi da sačuva brak i da mu je oprostila. Postavlja se pitanje - ko je tebe terao da iznosiš loše stvari iz braka? Ko? Ako želiš da se vratiš mužu i oprostila si mu, ko te je terao da pričaš da je zlostavljao psihički, da brukaš čoveka kojem hoćeš da se vratiš? Ako ga ne voliš, noga u guzicu, marš Siniša u pi*ku materinu. Ako ti se sviđa Pavle. Nego malo priča zanimljivo, da vidimo šta će biti - rekao je Miki i dodao:

– Golo sranje kao i prošle godine. Ako smo prošle godine osudili Dinaroida, koji je zbog lošeg braka se zaljubio u drugu ženu, a sada podržavamo udatu ženu, koja loš je brak, prevari ga. A prošle godine je glupi Dinaroid koji je pričao o lošem braku, za isto zlostavljanje i psihičko maltretiranje, tada ste drugu priču pričali. Kakva istina? I dan danas pola Srbije misli da sam ja šolju razvalio, razvalio sam je ku**c. Razvalio je Fića, Fića!

Podsećamo da je Miki Dinaroidom zvao Slobu Radanovića, a i u sinoćnom repliciranju sa nekim zadrugarima, on je podsetio i na aferu koju je Kristina Kockar imala sa Filipom Đukićem. Tačnije, misli se na seks u kupatilu u hotelu u prvoj sezoni "Zadruge".

Inače, tokom ove rasprave, Miki je rekao da Dragana treba da raščisti da li je suprug psihički zlostavlja, jer ako je tako onda treba da ga ostavi, a ako ne želi da ga ostavi, a maltretira je, onda je ona sponzoruša.

Đuričić je rekao i da je siguran da Pavle Jovanović nije prvi muškarac sa kojim je Dragana varala muža i da je ona takva, kao i da je njen muž nju više puta varao u braku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.