MARIJA KULIĆ SE JAVILA U ZADRUGU: Miljana BESNA zbog njenih reči odmah počela da PLAČE
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

zadruga 2

MARIJA KULIĆ SE JAVILA U ZADRUGU: Miljana BESNA zbog njenih reči odmah počela da PLAČE

Ljuta je na svoju porodicu

Objavljeno:

Zadrugari su imali priliku da vide svoje najmilije nakon nešto više od tri meseca na velikom ekranu. Naime, porodice zadrugara su čestitali stanarima Bele kuće novogodišnje praznike, a zbog onoga što su im poručili u ukućanima su probudili posebne emocije.

Miljani Kulić je novogodišnju čestitku uputila njena majka Marija Kulić, ali tom prilikom nije pozdravila njenog dečka Lazara Čolića Zolu, zbog čega se Kulićeva i te kako naljutila, pa je od besa i zaplakala.

foto: Printscreen

- Draga Miljana, srećna ti Nova godina, želimo tebi i Željku puno zdravlja i sreće. Sve najbolje ti žele mama, tata, Tijana i Ana. Budi mi dobra, puno zdravlja sreće i uspeha. Vodi računa o svom ponašanju - poručila je Marija Miljani.

- Ljuta sam što nisam videla Tijanu i Anu i tatu, i ništa me ne zanima. Tata me je uvek podržavao. Ljuta sam što nije Lazara pozdravila. To je osnovni red i kultura. Nije mi jasno zbog čega ga nije pozdravila - rekla je Miljana.

- Razumem je što je razočarana, nadam se da će sutra doći i otac i sestre i da ih ja upoznam. Pojma nemam, iznenadilo me što me nije pozdravila - dodao je Zola.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.