ISPLIVALA PREPISKA: Dečko Ane Korać pre nje muvao bivšu zadrugarku! IZGOREĆE KAD OVO BUDE VIDELA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

ISPLIVALA PREPISKA: Dečko Ane Korać pre nje muvao bivšu zadrugarku! IZGOREĆE KAD OVO BUDE VIDELA!

Ona će odlepiti!

Objavljeno:

Marko Marković nakon što je nedavno ušao u rijaliti program koji obara sve granice i piše novu TV istoriju "Zadrugu 2", započeo je ljubavnu vezu sa Anom Korać, koja važi za veoma atkraktivnu ukućanku. Međutim, pre ulaska na poznato imanje, maneken je pokušao da osvoji srce bivše zadrugarke, za koju mnogi kažu da podseća upravo na Anu Korać. Reč je o Eleonori Miljković, za koju se spekulisalo da je u vezi sa Slobodanom Radanovićem.

foto: Printscreen

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed poruka koje je Marko slao Eleonori na društvenoj mreži Instagram. Tom prilikom ovaj ukućanin hvalio je njen fizički izgled, ali i učešće u "Zadruzi 2".

- Lutko, svaka čast! Pokazala si manire jedne pametne i školovane osobe, koja ima karakter, koja nije dala da je većina uvuče u isti krug. Bravo - napisao je Marko Eleonori.

foto: Printscreen

Prema rečima pouzdanog izvora koji je blizak njoj, Marko je otvoreno uputio poziv Miljkovićevoj da se vrati u nagledaniji rijaliti, jer će i on sam postati učesnik, a ona mu je samo poželela sreću.

Podsetimo, Eleonoru su zbog fizičkog izgleda mnogi upoređivali sa Anom Korać, a kako će Koraćeva reagovati na ove poruke koje je njen dečko Marko Marković slao Miljkovićevoj, ostaje da vidimo kada izađe iz "Zadruge 2".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.