ZERINA JE BILA SILOVANA I BRUTALNO PRETUČENA! SEĆAM SE NJENOG UŽASA: Bivša cimerka Parova SVEDOČI O JEZIVIM SCENAMA
Mirela Lapatanović, Foto: Printscreen Youtube

ISTINA O ZERINI HEĆO

ZERINA JE BILA SILOVANA I BRUTALNO PRETUČENA! SEĆAM SE NJENOG UŽASA: Bivša cimerka Parova SVEDOČI O JEZIVIM SCENAMA

Ona je delila sa Zerinom vilu na "Hepi" televiziji

Objavljeno: 12:12h
  • 5

Proteklih dana u "Zadruzi" je glavna tema životna priča Zerine Hećo, koja tvrdi da je bila silovana. Aleksandra Subotić tvrdi da Zerina laže i da je osoba koja ju je navodno silovala, izvesni Suki, kasnije joj je slao poklone dok je bila u "Parovima" i čak je Zerina njegov broj ostavila u produkciji kao kontakt.

Mirela Lapatanović
Mirela Lapatanović foto: Printscreen

Mirela Lapanović, koja je bila učesnica "Parova" kada i Aleksandra i Zerina, tvrdi da starleta iz Bosne govori istinu. "Bila sam u Parovima tada kada je ona prvi put ispričala za to da je bila silovana i tad mi je bilo jako teško. Sećam se da je Zerina tada bila vidno potresena i sećam se da sam ustala i prišla joj, zagrlila je, jer sam u pogledu videla povređenu ženu" - setila se Mirela tadašnje scene iz "Parova".

Prebijena Zerina Hećo
Prebijena Zerina Hećo foto: Printscreen

"Užasnuta sam kad bilo ko proziva žrtvu, jer je to najstrašniji čin koji se može desiti jednoj ženi, a kamoli majci" - navela je bivša učesnica "Parova" i dodala: "Laže Aleksandra. Zerina nije pominjala ime silovatelja, videli smo na plazmi vidno pretučenu Zerinu, njezina drugarica je dala izjavu novinarima koliko se sećam. Nikakav Suki tu nije pomenut. To je potpuno druga priča. Zgranuta sam, jer Aleksandra nije pokazala nimalo ženske solidarnosti, nimalo empatije nego je ponavljala i ponavljala silovana, silovana, to je radila sa namerom da je ponizi, uvredi, na neki način izazove na fizički kontakt kao i sa Vladimirom. Poznata je po tome da izaziva nasilje. Aleksandra od te večeri nije prestala i dalje za stolom da provocira žrtvu, ja sam jako potresena kao i sve žene koje su nažalost doživele te vrste traume. Jako je ružno što je Aleksandra slagala i pokušala da ocrni Zerinu u momentu kad joj je bilo zaista vidno teško. Zerina govori istinu. Sramota neka bude sve one koji upiru prstom u žrtvu silovanja" - zaključuje Mirela Lapanović.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media