BRUKA I SRAMOTA ZA RIJALITI! Produkcijo zašto ovo dozvoljavaš? IZBACITE IH NAPOLJE!
Foto: Printscreen

PAROVI

BRUKA I SRAMOTA ZA RIJALITI! Produkcijo zašto ovo dozvoljavaš? IZBACITE IH NAPOLJE!

Jasni zahtevi

Objavljeno:

Takmičarka sedme sezone rijaliti programa "Parovi" crvenokosa Slađana Alijoski, majka atraktivne Izabele Alijoski, koja se takođe trenutno u luksuznoj vili bori za prestižnu nagradu. Odlučila je da za Happytv.rs odgovori na pitanja o njenom pravom razlogu za učešće u rijalitiju, njenom odnosu sa ćerkom, ali i da da komentar za pojedine takmičarke.

1. Koji je vaš cilj učešća u takmičenju, koji je vaš glavni adut u trci za luksuznu nagradu?

foto: Printscreen

- Ja sam vaš promašaj, tako da apsolutno nemam adute, koje bih istakla u ovoj formi. Sve što imam ne dam i ne želim da istaknem. 2. Mnogi gledaoci kao i takmičari komentarišu tvoj odnos sa ćerkom i osuđuju. Izabelu kao ćerku, da te ne poštuje ni najmanje, a tebe kao majku da si je razmazila i da si joj mnogo dozvolila. Šta ti imaš da kažeš u svoju odbranu, da li i sama primećuješ svoje propuste u vaspitanju ćerke u smislu da joj nisi autoritet i da je je zaboravila ko je kome majka a ko ćerka?

foto: Printscreen

- Izabela i ja smo bruka i sramota za rijaliti, ne dozvoljavajte to sebi, izbacite nas napolje!!! 3. Između dve najstarije takmičarke baka Linde i Mirjane, kojoj daješ prednos i zbog čega?

- Svaka je na svoj način. Ni jedna nije u prednosti. 4. Šta misliš o Ilijani Vagić? - Veliki čovek, da ne kažem prijatelj, prema meni.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.