KONAČNO RASKRINKAN: Isplivao DOKAZ o Slobinoj prljavoj igri i unapred savršeno osmišljenoj PREVARI (VIDEO)
Ljubavni trougao: Sloba, Kija, Luna, Foto: Printscreen

razotkriven

KONAČNO RASKRINKAN: Isplivao DOKAZ o Slobinoj prljavoj igri i unapred savršeno osmišljenoj PREVARI (VIDEO)

Da li je voleo Lunu ili Kiju, ili možda ni jednu, posle ovoga će možda biti jasnije

Objavljeno:

Po društvenim mrežama uveliko se priča o tome kako je u celoj priči poznatog rijaliti ljubavnog trougla Sloba - Kija - Luna, Radanović ustvari najveći i jedini prevarant.

Spekulisalo se i o tome da su Sloba i njegova bivša supruga u dogovoru, te da su sve ovo njih dvoje zakuvali, zarad popularnosti i sopstvenih marketinga, međutim jedini koji zaista ima milion i jednu kontradiktornost do sada je ustvari Sloba Radanović. Od početka "Zadruge 1", pa sve do sada, pevač je gostovao u više televizijskih emisija, i kada sve skupimo i saberemo, ono što je on izjavljivao - veze s mozgom nema.

Tako je u jednoj od emisija na Pinku, Sloba nedavno bio upitan od strane voditelja d ali je istina kada je rekao da mu je najbolji period u životu bio onaj kad se smuvao s Kijom, na šta je on kao iz topa odgovorio:

Sloba i Kija: Iz perioda kad su bili srećni zajedno
Sloba i Kija: Iz perioda kad su bili srećni zajedno foto: Printscreen Instagram

"Pa jeste. To je najbolji period u mom životu i tada sam se osećao prelepo".

"I najlepše emocije te pretpostavljam vezuju za taj period?" - bio je nastavak pitanja. "Jeste. Ne pamtim kada sam u životu bio tako zaljubljen." - potvrdio je Sloba.

U jednoj od prethodnih, takođe je tvrdio kako je njegova najveća ljubav, ustvari njegova bivša supruga, Kristina Kija Kockar.

Sloba i kija: U rijalitiju je bio potpuno hladan i nezainteresovan
Sloba i kija: U rijalitiju je bio potpuno hladan i nezainteresovan foto: Printscreen Youtube

Ako malo vratimo film međutim, ne tako davno, u gostovanju kod Ognjena Amidžića, Sloba je na pitanje voditelja da izabere sa kojom mu je od njih dve lepši bio sam početak veze, on je rekao:

"Pokušavam da se setim tih nekih momenata, ali mislim da je ovo sada (aludirajući na Lunu Đogani) bolje.

Sloba i Luna u strasnom poljupcu svojevremeno
Sloba i Luna u strasnom poljupcu svojevremeno foto: Printscreen

Nakon završetka "Zadruge 1", Sloba je setimo se prokomentarisao svoje učešće, rekavši da mu pobeda i nije bila bitna već da mu je jedino bitno to što je u rijalitiju našao ljubav svog života, te da mu je to dovoljna nagrada.

A ako se vratimo još malo unazad, tokom učešća u rijalitiju, ustao je pred okupljenima za stolom i bez ustezanja, a činilo se tada sa mnogo emocija izjavio:

"Evo sada više neću da krijem svoja osećanja, reći ću svima ovde da sam ja zaljubljen u ovu (pokazujući na Lunu) devojku."

Sloba i Luna: De naprasno nestade onolika ljubav?
Sloba i Luna: De naprasno nestade onolika ljubav? foto: Printscreen Youtube

Priznaćete, "teške" su to reči bile tada, da bi to u sekundi nestalo i vratilo se na priču o ljubavi prema bivšoj. Ono što smomi primetili, to je da Sloba i kad priča o tome kako i dalje voli Kristinu - to zvuči prilično hladno i bez mnogo emocija. Obratite pažnju:

izgleda da je Sloba konačno raskrinkan, a da li je sve ovo radio u dogovoru, na predlog ili možda ucenu bivše, to ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.