URADIO JE TO KIJI S LUNOM, ŠTO NE BI I NJOJ: Anabela okončala ćutanje i oplela po Slobi! (VIDEO)
Anabela Atijas, Foto: Printscreen

ŽESTOKO

URADIO JE TO KIJI S LUNOM, ŠTO NE BI I NJOJ: Anabela okončala ćutanje i oplela po Slobi! (VIDEO)

Anabela Atijas, majka blogerke Lune Đogani, koja se nije oglašavala za medije otkako je njena ćerka postala učesnica druge sezone "Zadruge", večeras je rekla dosta toga

Objavljeno: 09:53h

Ona je komentarisala mentalno stanje svoje ćerke, ali i ulazak Slobe Radanovića u Zadrugu proteklog utorka kada je bila održana žurka na kojoj je on pevao.

- Doživela je šok, mi smo svi znali da će ući, ona nije. Ona je doživela iznenađenje i nakon svega, raspršena iluzija da je voljena onoliko koliko je ona volela. Ja ne zameram ništa. Svi smo očekivali kao publika, pa i ja kao njena majka... Zavolevši tog mladića kao neko ko je lepo vaspitan i poseduje sve ljudske kvalitete, sve ono što smo zavoleli kod njega, očekivala sam jedan topao zagrljaj, jednu toplu reč, ona zna da on neće biti sa njom, ali je očekivala prijateljsku ruku - rekla je Anabela i dodala:

- Ja sam mislila da će on biti kao pravi vitez, kao zadrugar kog smo svi voleli, a na kraju krajeva ono što je uradio svojoj ženi sa Lunom, što ne bi i njoj. Ja mu ništa ne zameram, on je punoletan, svako odgovara za svoje postupke - iskrena je bila ona.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: GLOSSY LIČNO Aco Pejović: Tugu lečim šopingom!

(Espreso.co.rs / SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.