EKSKLUZIVNO! Trenutak koji su svi čekali: Sloba Radanović SUTRA ULAZI U ZADRUGU!
Sloba Radanović, Foto: Printscreen Instagram

zadruga 2

EKSKLUZIVNO! Trenutak koji su svi čekali: Sloba Radanović SUTRA ULAZI U ZADRUGU!

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima sutra će napraviti pravi haos u velelepnom gradu u kojem žive "Zadrugari"

Objavljeno:

Milioni gledalaca Televizije Pink već su navikli da se utorkom u "Zadruzi" održavaju spektakularne žurke o kojima danima bruje svi zadrugari, ali i publika Televizije Pink, a posle one koja je zakazana za sutra veče ništa više neće biti isto!

Sutra, odmah posle emisije "Amidži šou", u velelepni grad u kojem od 6. septembra žive učesnici "Zadruge" stiže popularni pevač Soba Radanović, čiji će dolazak podići nikad veću prašinu!

foto: Vladimir Sporčić

Jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i prve sezone "Zadruge" sutra će svojim, ali i tuđim hitovima prirediti atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da će sve oči biti uprte u modnu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar u prvoj sezoni.

Iako je posle ljubavnog brodoloma govorila kako je uspela da prebrodi Slobu, Đoganijeva je tokom prethodna dva meseca, koliko se takmiči u novoj sezoni "Zadruge", u više navrata plakala zbog Slobe i dozivala ga, te nema sumnje da će pažnja miliona gledalaca biti usmerena ka njihovom susretu koji ćemo imati priliku da vidimo sutra uveče, uživo na Pinku!

Sloba u Zadrugu ne dolazi sam - da ovo zaista bude spektakularna žurka postaraće se i folk zvezda Dara Bubamara, kao i poznata pevačica Rialda.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.