PROVALILI KAKO DA ZARADE, PA UDRI: Prvo Kija KOCKAR, onda Luna ĐOGANI, a evo sad i još jednog književnog REMEK dela
Kija Kockar, Luna Đogani i Jala brat: imaju nešto zajedničko, Foto: Printscreen

JOŠ JEDNA KNJIGA

PROVALILI KAKO DA ZARADE, PA UDRI: Prvo Kija KOCKAR, onda Luna ĐOGANI, a evo sad i još jednog književnog REMEK dela

Knjiige danas izbacuju kao neke sapunčiće

Objavljeno:

Danas knjigu može da izbaci ko god hoće, bez obzira na to čime se bavi, da li ima neku školu, ili bilo kakvo životno iskustvo. Više ništa od toga nije bitno. Samo nek se štancuje... pa šta god to bilo.

Tako smo imali prvo slušaj blogerke ZorannaH, koja je i započela sumanuti trend, izbacivši svoju knjigaH, a onda je posle rijalitija "Zadruga 1", nastalo i pravo malo remek delo zvano "Moj potpis", novopečene spisateljice Kristine Kije Kockar. Kija je neposredno pred ulazak u rijaliti bila stjuardesa, da bi odmah nakon toga postala pevačica, a zatim i spisateljica.

Ona je u svom romanu detaljno opisala svoju ljubavnu priču, koju je javnost imala prilike da gleda u rijaliti šouu, a onda knjigu predstavila nedavno i na Sajmu knjiga, gde je imala nezapamćenu posetu. Ustanovljeno je tada da je njena knjiga i u knjižarama prodavanija za čak 60% od ostalih.

Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu - kaže ona naša stara. Zašto bi zaradila samo ona od toga? Što da sada ne napišu knjige svi ovi iz "Zadruge". Sigurno da svako ima neku svoju zanimljivu priču. Zašto ne bi imao svako po knjigu!? E sad pošto bi bilo glupo da i Luna Đogani odluči da piše, jer bi to onda bilo totalni "copy paste", smislili su "njeni fanovi" da oni napišu knjigu o njoj. Ovo dakle još uvek nije finišarno, a očekujemo naravno da će biti novi bestseler, a do tada sa sličnim idejama ima još ljudi sa estrade. Proširila se ova ideja sa knjigama kao zaraza, pa se oglašavaju jedan po jedan - mudro čekaju reakciju fanova i svoje publike. Tako je prošle nedelje Kaja Ostojić zapretila knjigom, a evo ga sad i Jala Brat.

Novo remek delo
Novo remek delofoto: Printscreen

Neće doduše on biti autor te knjige, već će ona samo nositi naziv "Restart", po jednoj od mnogobrojnih hitova koje je komponovao. Da ne zaboravimo naravno, Jala Brat je komponovao i za mnoge druge ultra zvezde, kao što su: Maja Berović, Milan Stanković, Elena Kitić, Severina i dr.

Post zahvalne autorke
Post zahvalne autorkefoto: Printscreen

Jala Brat je, uz naslovnu stranu knjige, objavio i privatnu poruku koju je dobio od autorke, a reč je zahvalnosti koju ona oseća prema muzičaru budući da ju je spomenuta pesma "pratila kroz život", te je našla svoje mesto u njenom prvom romanu. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.