GAGI ĐOGANI O TAJNIM SUSRETIMA LUNE I SLOBE: Zameram mu što se ograđuje od cele priče!
Gagi priča o Luni i Slobi, Foto: Printscreen Youtube

intervju

GAGI ĐOGANI O TAJNIM SUSRETIMA LUNE I SLOBE: Zameram mu što se ograđuje od cele priče!

Po prvi put nakon objavljenih paparaco fotografija, koje potvrđuju obnovljenu romansu između Lune Đogani i Slobe Radanovića, Lunin otac i poznati denser Gagi Đogani rešio je da ispriča za Espreso, šta on o tome misli

Objavljeno:

Činilo se da je ljubavni trougao Sloba - Luna -Kija, dobio svoj krajnji ishod po završetku Zadruge 1, te da je pevač konačno odlučio koju ženu ustvari voli. Pevačev izbor je tada pao na bivšu suprugu - Kristinu Kockar, koju je tokom pomenutog rijalitija ostavio zbog Lune Đogani, a u koju je, činilo se tada, bio ludo zaljubljen sve vreme. Iako je međutim po završetku rijalitija, Sloba uspeo da ubedi i sebe, i sve ostale, kako idalje voli svoju, sada već bivšu ženu Kiju, ta priča pala je u vodu, i to prošle nedelje kada su ga paparaci Kurira uhvatili kako izlazi iz zgrade na Bežaniji u kojoj živi Luna. Nakon gomile kontradiktornih izjava, i preokreta koji su se izdešavali proteklih meseci, sada postoje fotografije koje dokazuju kako se Sloba izgleda opet predomislio po pitanju svojih emocija, te da ova sapunica ima još jedan svoj nastavak. Ni Sloba, ni Luna se od tada nisu oglašavali ovim povodom, a pisalo se i da je Anabela zbog njihovog ponovnog susreta imala nervni slom. MI smo kontaktirali Gagija Đoganija, koji sada prvi put posle objavljenih fotografija priča na tu temu ekskluzivno za Espreso. Kako si reagovao na fotografije sa kojih je jasno da se Luna i Sloba opet viđaju? - Ne bih pričao mnogo o tome, jer niti je meni Luna to pričala, niti ja o tome nešto znam. Nemam pojma. Jel istina da je Anabela imala nervni slom kad je videla fotografije? - Pa dobro, ako je Anabela to rekla, onda verovatno jeste tako. Ali ja ne bih pričao u ime Anabele, ja pričam o onome što ja znam. Misliš li da je moguće da Luna krije od vas da se opet viđa sa Slobom, da je ne biste kritikovali? - Pa dobro, moguće je. Ona ima 22 godine. Postoje neke stvari koje se ne pričaju roditeljima. Nismo ni mi pričali sve svojim roditeljima. To je okej.

foto: Printscreen/Youtube

A kad bi saznao da su opet zajedno, da li bi to podržao? - Ja gledam da se ne mešam u to, nego da kao roditelj stojim po strani. Čak i kad bih joj rekao nešto, mislim da bi ona svakako radila onako kako oseća i kako ona misli da je ispravno. Tako da joj ne pričam ništa. Podrška sam joj i ako mi traži savet, ja joj dam savet. Ako posluša - super, ako ne posluša - ništa. Ne zameram joj. Tu sam uvek za nju i to je to. Ne mešam se u te stvari. I ne osuđujem Slobu. Znači fotke nisu potresle ni tebe ni Anabelu? - Pa ne znam... to je sasvim okej. Ona njega idalje voli kolko ja vidim, to je bila jaka ljubav u "Zadruzi". Treba vreme da prođe da bi to izbledelo i da bi prošlo.

Sloba je u nekoliko navrata bio kontradiktoran u svojim izjavama vezano za Lunu. Da li ti je s tim u vezi lako da opravdaš njegovo ponašanje? - Pa dobro, nije on u suštini rekao ništa loše za Lunu. Malo je samo rezervisan u odnosu sa njom. Ponašao se u tim gostovanjima na Pinku kao da nikad nije bio sa njom u vezi. Tako je izgledao njegov nastup. Eto to mu zameram jedino. Ne volim da vidim Lunu tamo da pati za njime, da ga spominje, a on ovamo da se ograđuje kao da nije ni bio sa njom, a svi znamo šta je bilo. Jel se tebi Slobino ponašanje ne čini čudnim? - Pa on je takav bio i u prvoj "Zadruzi" i posle "Zadruge", on je idalje misterija i ljudi ga idalje istražuju i ne mogu da skontaju šta je u njegovoj glavi. Ali kaže - ja ga ne osuđujem. On je takav. To je Sloba. I takvog treba da ga prihvatite. Ti si to uspeo tako da prihvatiš, ali Anabela baš i nije... - Pa dobro. Mama je mama. Ona reaguje tako, a ja ovako. Kako se slažete ti i Anabela? Čini se, da vas je Luna i cela situacija oko "Zadruge" zbližila na mnogo načina... - Odlično se slažemo. To nas je sve zbližilo. Ne samo mene i Anabelu , nego celu porodicu. Svi smo sad nekako bliži, u celoj nesreći i u bolu. I to je tako normalno.

foto: Printscreen

A kako ste se odlučili da opet krenete da radite zajedno? - To je moja pesma koju sam čuvao u fioci pet - šest meseci, i onda pred Lunin izlazak iz prve "Zadruge", odlučili smo da to zajedno uradimo. Anabela je bila skeptična prvo, i nesigurna u smislu da li joj se dopada ili ne. Ali onda ju je Luna čula i oduševila se pesmom. Bila je zgranuta, kao - jao tata mnogo dobra pesma. Morate ti i mama to da napravite. Ja sam rekao - pa dobro, okej. Pitaj mamu. Predloži to mami i tako... inače to je trebalo da bude duet neki, ali Lunina želja je da nas dvoje to uradimo zajedno. Ona je bila ta koja nas je spojila u toj priči. Ona je već godinama sanjala da ponovo krenemo da radimo. S obzirom da je i Anabela imala malo posla, i ja sam nešto slabo posla imao, eto onda kao taman i da iskoristimo celu ovu situaciju vezano za rijaliti. Generalno mislim da kad ti se poklope sve kockice onda to ide samo po sebi. Kako gledate ti i Anabela na Lunin ulazak u "Zadrugu " po drugi put, imajući u vidu skandale koji su nastali nakon prve? - Pa kažem - to se sve nekako brzo izdešavalo drugi put, a ja sam više bio okupiran Adamom, jer je bilo da li će on da uđe. Onda sam mu ja završio to sa Željkom i Milicom i onda su sa Pinka odlučili da ubace Lunu u zadrugu. Tad sam ja sa Lunom porazgovarao. Mama je bila protiv toga, zbog svega prethodnog što se izdešavalo, a ja sam rekao moje mišljenje. Mislim da je ponuda bila dobra, dobri uslovi i onda sam joj rekao da ako ona misli da može to da izgura, onda je ja podržavam, ali ako misli da ne može - onda nek ne ulazi, to uopšte nisu bitne stvari toliko. Onda je ona rekla - tata ja to mogu, ne brini ništa. Jel misliš da je dovoljno jaka da izgura "Zadrugu 2" do kraja? - Pa gledali ste video poziv. Ja sam joj rekao da je ona mnogo dobra i da se dobro drži i ja sam zadovoljan. Jedino što je malo popustila sa živcima, ali to je zbog prve "Zadruge" i zbog Adama, jer njega ima želju da zaštiti, pa često reaguje zbog njega i zbog toga ima dodatan pritisak.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.