ON JE TRENUTNO NAJOMRAŽENIJA OSOBA U SRBIJI: Ko je Bojan Gaćeša koga je javnost razapela zbog vica o Milici Rakić?
Foto: Printscreen

INTRIGANTAN

ON JE TRENUTNO NAJOMRAŽENIJA OSOBA U SRBIJI: Ko je Bojan Gaćeša koga je javnost razapela zbog vica o Milici Rakić?

Diskvalifikovan je zbog monstruoznog vica o nastradaloj Milici

Objavljeno:

Bojan Gaćeša je završio je srednju poljoprivrednu školu, a potom je diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu i vaspitanje na Univerzitetu u Beogredu (DIF). Zbog izgleda često ga angažuju kao manekena, a bavio se sportom, te je bio spasilac i lični trener.

Spajali su ga sa blogerkom Lunom Đogani. Nevena Arsić, jedna od bliznakinja koje su ušle u Zadrugu 2, bila je njegova devojka, a u rijalitiju je bio u vezi sa pevačicom Oljom Bajrami.

Bojan voli noćni život, pa se tako druži sa mnogim starletama i klaberkama, a jedna od dobrih prijateljica mu je i Anđela Veštica. Dok je bio vođa Zadruge isplivali su nepoznati detalji. Naime, tada su svi saznali za njegovu vezu sa Nevenom, koja je šokirala sve kada je otkrila da je bila u drugom stanju sa njim, ali je izgubila dete. Tu priču je potvrdila i Nevenina mama, koja je rekla da je Bojan znao za trudnoću, ali da je sumnjao da je on otac.

Podsetimo, četvorogodišnja Milica Rakić simbol je stradanja 1999. godine. Ubijena je od NATO projektila, dok je sa roditeljima bila u kući u Batajnici.

Bojan Gaćeša preko noći postao je najomrženija osoba u Srbiji i diskvalifikovan je zbog monstruoznog vica o nastradaloj Milici koji je ispričao zadrugarima i pred celom nacijom.

Bonus video

STANIJA UHVATILA VLADIMIRA ZA POLNI ORGAN PRED SVIMA: Starleta i Crnogorac se pipkaju gde stignu, ali ovaj potez je i njemu bio PREVIŠE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.