GAĆEŠA SE SVE DUBLJE UKOPAVA: Posle vica koji je ispričao, počeo da kuka za honorarom koji je izgubio! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDAL

GAĆEŠA SE SVE DUBLJE UKOPAVA: Posle vica koji je ispričao, počeo da kuka za honorarom koji je izgubio! (VIDEO)

Bojan je diskvalifikovan i napustio je Zadrugu

Objavljeno:

Bojan Gaćeša diskvalifikovan je zbog monstuoznog vica o nastradaloj Milici Rakić (4) u NATO bombardovanju koji je ispričao zadrugarima i pred celom nacijom, ali maneken izgleda odmah nije shvatio koliko je bio surov i bezosećajan pa se čak i naljutio kada ga je produkcija prvi put kaznila mesečnim honorarom.

Kada je stiglo posmo, Bojanu nije bilo jasno pa je prvo napravio facu kao da se čudi, a onda je usledio još zastrašujući komentar.

- Mesečni honorar za ispričan vic?! Dajte, molim vas - bio je čak i ljut što je ostao bez novac.

- U nekoj sam minus fazi. Hoću da se izvinim, ali mislim da je produkcija preterala sa kaznom. Ljudi su dobijali i manje kazne za veća dela ovde - rekao je Bojan.

Podsetimo, Bojan je potom diskvalifikovan i napustio je Zadrugu, a jutros je uputio izvinjenje pre svega porodici male Milice, ali i celoj naciji.

Četvorogodišnja Milica Rakić simbol je stradanja 1999. godine. Ubijena je od NATO projektila, dok je sa roditeljima bila u kući u Batajnici.

Bonus video

RADA VASIĆ PRAVI LAPUS ZA LAPSUSOM, A ZBOG NJIH ĆETE VRIŠTATI OD SMEHA: Pogledajte TOP 3 provale Mikine i Gibine mame u Zadruzi! OVO JE HIT!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.