KATARINA GRUJIĆ O SKANDALU NA ŽURKI!Luna se promenila, a videla sam kako Miljana napada Mirka i šta se desilo!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

KATARINA GRUJIĆ O SKANDALU NA ŽURKI!Luna se promenila, a videla sam kako Miljana napada Mirka i šta se desilo!

Ona se sinoć družila sa zadrugarima.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić sinoć je bila gošća na žurki u rijalitiju "Zadruga". Prošle sezone kada je gostovala na veseljima na imanju u Šimanovcima, Katarina je zamerala Luni Đogani kako se ponaša. Mi smo je pitali kako joj sada Luna izgleda.

Katarina Grujić
Katarina Grujić foto: Printscreen/Instagram

– Iskreno, promenila se na bolje. Sinoć je bila možda čak i najbolja na žurki. Bila je vesela i nije pravila probleme - rekla je Katarina za Espreso.co.rs.

Grujićevu smo zamolili da nam prokomentariše ponašanje Bore Santane koji je prozivao Milana Mitrovića zbog toga što mu ovaj nije dozvolio da peva više od dela jedne pesme.

– Videla sam da je Bora bio nešto besan i da je povileneo. To je jako ružno što je on uradio. On vrlo dobro zna da je nas produkcija pozvala da pevamo i ne znam šta mu je to trebalo.

Katarina Grujić
Katarina Grujić foto: Instagram

Kada je Katarina napuštala imanje, srela je Mirka Gavrića koji je na kapiji lupao i tražio da napusti imanje.

– Primetila sam da je Mirku bilo neprijatno kada sam ja prolazila, a njega Miljana onako vređa. Nije baš bila prijatna situacija. Rijaliti je ipak psihološka igra i ako nije mogao da izdrži te napade onda je bolje da izađe. Dok je Mirko lupao na kapiju, nas pevače koji smo bili gosti su sproveli na sporedni izlaz jer nismo mogli da izađemo na kapiju - ispričala nam je Katarina.

Bonus video:

DAVIDOV PAKLENI PLAN DA ŠUTNE ALEKSANDRU PROPADA! ODBRUSILA MU ŽESTOKO: Idi i ne vraćaj se, sa mnom više NEĆEŠ DA MANIPULIŠEŠ! To što si mi ti rekao nijedan momak NIKADA NIJE!

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.