Jovica se našao IZMEĐU DVE VATRE, a onda je rajski vrt postao ŽIVI PAKAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ljubavni trougao

Jovica se našao IZMEĐU DVE VATRE, a onda je rajski vrt postao ŽIVI PAKAO! (VIDEO)

Mina mu se unela u facu i nije birala reči koje će mu uputiti

Objavljeno:

Ljubavni trougao u "Zadruzi" koji čine Miljana Arsić, Jovica Putniković iMina Vrbaški pruvlače sve veću pažnju javnosti.

Jovica, Miljana i Mina
Jovica, Miljana i Mina foto: Printscreen

Zapravo, Mina i Jovica imali su žestoku raspravu, te je moralo da reaguje obezbeđenje.

Drvo mudrosti ih je pozvalo na razgovor, A Miljana je ispričala o konfliktu koji je imala sa Nemanjom Tošić.

- Joca i ja smo rešili sve, pomirili smo se i super sve. Neću zaboraviti što me Mina branila pred njima kad smo se svađali. Nemanja me ne podnosi od starta, zato što smo bili bliski kao drugari, pa se on ponadao da će biti nešto više. Ja sam mu stavila do znanja da neće biti ništa i sad mu je krivo, pa me zato psuje. Neću da ćutim na te stvari pa mu odgovorim, sinoć je preterao. Ja mislim da on mnogo pije i to loše utiče na njega. Jutros me opet napadao i kad je bio trezan, ali alkohol ima veliki udeo u tome - ispričala je Miljana.

foto: Printscreen

- Video sam da je preterao, pričao sam sa njim jutros. Molio sam ga da ako me poštuje da to ne radi. Čuo sam da je opet nastavio, ja sam mu opet prigovorio. Rekao sam mu da se ona njemu neće obraćati, on je rekao da će me ispoštovati. Videćemo. - dodao je Putniković.

Potom se Mina nadovezala , i ispričala Drvetu sve do detalja šta se zapravo desilo u pabu.

- U toku žurke Miljana je izletela iz kuće i ja sam pitala Nevenu šta se desilo. Ona je rekla da su se posvađali. Ja sam otišla u pab da vidim šta se desilo, Joca je uleteo unutra, počeli smo da se raspravljamo i gurnula sam ga sa strane i uhvatila Miljanu za ruku, onda sam ga gurnula još jednom, on je meni uzvratio i pala sam i udarila glavu u sto. Ja sam ga ogrebala i obezbeđenje je ušlo. Meni je jako krivo što sam imala loš pristup prema njoj, shvatila sam kakav je Joca. Ovo mu nije prvi put da je bio agresivan, tako da nemam šta više sa njim da pričam - ispričala je Mina.

- Iz mog ugla to nije tako izgledalo. Svi smo bili veseli i Miljana je došla i rekla da smo završili. Ja nisam znao o čemu se radi, znam da nigde nisam pogrešio. Ona nije htela da mi kaže, ja sam opet krenuo za njom. Video sam na kraju da sedi u pabu sa Nevenom i sa Minom, ušao sam unutra i opet je pitao o čemu se radi. Onda je MIna ustala kao da je brani, skočila je na mene i dalje je ispričala situaciju. Otišao sam u zatvor, a i dalje ne znam o čemu se radi. Ona je na kraju rekla da joj smeta što sam zagrlio neku devojku. Ne znam ni ko je bio pored mene - branio se Putniković.

Jovica se potom posvađao sa doskorašnjom devojkom, a onda su počeli raspravu:

- Mnogo si bezobrazna, smrdljiva mala, ajde, smiri se. Ulica te vaspitala - rekao je Jovica.

- Ti ćeš meni da kažeš da se smirim, klošaru jedan. Da, ulica me vaspitala - odgovorila mu je Vrbaški.

Mina je potom ostala sama sa Drvetom mudrosti, otkrila mu je nekoliko tajni i dobila besplatan poziv, koji nestrpljivo isčekuje.

Detaljnije pogledajte u video - snimku:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.