LUNA ŠAMARALA STANIJU? Gagi otkrio skandalozne DETALJE O ODNOSU IZMEĐU NJIH DVE! Sada je mnogo jasnije odakle tolika MRŽNJA
Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

LUNA ŠAMARALA STANIJU? Gagi otkrio skandalozne DETALJE O ODNOSU IZMEĐU NJIH DVE! Sada je mnogo jasnije odakle tolika MRŽNJA

Otkrivene velike tajne

Objavljeno:

Gagi Đogani, poznati denser i otac popularne učesnice rijaliti programa "Zadruga" Lune Đogani bez dlake na jeziku prokomentarisao je odnos svoje ćerke sa Stanijom Dobrojević. Budući da gotovo od samog početka druge sezone nagledanije rijalitija između njih dve postoje varnice, on nije odoleo, a da o ovom slučaju ne kaže šta ima.

Gagi je i u prvoj sezoni "Zadruge" srčano podržavao svoju mezimicu Lunu i pružao joj veliku podršku, a tako je i ovog puta. Kako kaže, Stanija je jedna od onih koji se s namerom "kače" za Lunu.

"Na Lunu se sada svi kače jer znaju koliku je popularnost stekla u prethodnoj sezoni ''Zadruge'' Zerina je juče rekla sve. Lepo je rekla Staniji da se svi ''kače'' na Lunu. I ta Stanija je uvidela koliko je Luna bitna i da i ove godine vodi rijaliti, da se sve vrti oko nje", kaže Gagi i dodaje da je Stanija ljubomorna na njegovu ćerku,a on otkriva i zbog čega.

Stanija i Luna
Stanija i Lunafoto: Printscreen

"Mislim da se Stanija generalno nije lepo ponela prema Luni, mnogo se folira i taj njen osmeh je veštački. Ona je posesivna i ljubomorna. Za kratko vreme je dosta loših stvari pokazala. Luna je pobedila na izboru za mis, a onda i sinoć sa svojom grupom. Stanija nije mogla da sakrije ljubomoru koju oseća prema mojoj ćerki. Vidi se koliko joj je krivo. Ona to sebi kao jedan iskusan rijaliti igrač i kao neko ko je toliko stariji od Lune ne bi smela to sebi da dozvoli i treba da bude malo mudrija. Moja Luna joj nijednog momenta ništa loše nije uradila. Luna je u prednosti jer je korektna, iskrena i ne misli ništa zlo Staniji. Dok s druge strane, Stanija eno je, puče od zlobe", rekao je Lunin otac i dodao ga nervira to što Stanija ponižava njegovu ćerku, pa otkrio kakve je to "šamare" Dobrojevićeva dobila od njegove ćerke:

Luna u suzama
Luna u suzamafoto: Printscreen

"Stanija pokušava da drži neki nivo. Samo ne znam koji nivo. Da li je to nivo iz Amerike možda? Devojka ne zna ni tu svoju ljubomoru i sujetu da sakrije. To sve narod vidi. Ona je bila šokirana kada je Luna pobedila na tom izboru za mis. Nervira me to što ponižava Lunu. Jadno je to što je vređa i ogovara, govori Vladimiru da ona nije njen nivo. Luna je Staniji lupila i treći šamar. Pobedila je na izboru za mis i od strane publike, i od strane žirija, a onda je pobedila i sinoć sa svojom grupom. Dobiće ona od Lune još šamara, šamaraće Luna nju svojim pobedama još."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.