OVO BAŠ NIJE OK?! Burna noć u Zadruzi, evo ko je NOMINOVAN za izbacivanje - klasična nameštaljka!
Foto: Printscreen

zadruga 2

OVO BAŠ NIJE OK?! Burna noć u Zadruzi, evo ko je NOMINOVAN za izbacivanje - klasična nameštaljka!

Takmičari druge sezone rijalitija "Zadruga" birali su tokom subote uveče koji takmičar će sledeći ići u izolaciju i ko će biti nominovan za izbacivanje ove nedelje. Kandidati su bili Aleksa i Mirko, a nakon što su svi glasali rezultat je bio tesan

Objavljeno:

Naime, u tom momentu, iako je bilo 23 glasa za Aleksu i 22 glasa za Mirka, Olja Bajrami je, kao ovonedeljni gazda, odlučivala. Ona je glasala za Mirka i svojim glasom ga poslala u izolaciju i nominovala ga za izbacivanje.

U isto vreme glasala je i publika - a prema njihovim glasovima nominovan je Dean Stejin. Ova dva takmičara boriće se za opstanak u kući.

Niko nije očekivao da će ukućani nominovati Mirka Gavrića za izbacivanje, ali ako ste pažljivo pratili dešavanja prošle nedelje, sve će vam biti jasno! Naime, tokom prošle nedelje Luna i Mirko su se osamili i isplivao je snimak njihovog šaputanja! Na snimku se čuje kako Mirko ubeđuje Lunu da glasa za njega da izađe, jer želi da vidi kako se kotira napolju.

"Ti ćeš da glasaš za mene, jel važi?", pitao je Gavrić, na šta je Luna momentalno negodovala jer ne želi da ispadne "loša"u očima drugih.

Gavrić nije želeo da čuje objašnjenje, pa je nastavio po svom.

"Shvati, želim da vidim glasačko telo i realnu sliku. Zanima me kako se kotiram napolju", ubeđivao ju je Gavrić, a mnogi su ih osudili zbog toga što je pričanje o glasanju zabranjeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.