STANIJA I LUNA SE OTIMAJU OKO NJEGA, A ON IMA DEVOJKU: Kako će reagovati kad čuju! Ona je misica i 12 godina je mlađa od zadrugara!
Foto: Privatna arhiva

šok

STANIJA I LUNA SE OTIMAJU OKO NJEGA, A ON IMA DEVOJKU: Kako će reagovati kad čuju! Ona je misica i 12 godina je mlađa od zadrugara!

Vladimir je u vezi sa pozatom manekenkom Bojanom Bojanić

Objavljeno: 17:49h

Vladimir Tomović, važi za velikog zavodinika na imanju u Šimanovicima.

Naime, on većinu vremena provodi flertujući sa Stanijom Dobrojević ili Lunon Đogani, budući da mu nije lako da se odluči, iako mu to obe zameraju.

Ali zadrugar je očigledno zaboravio da napolju ima devojku. Vladimir je u vezi sa pozatom manekenkom Bojanom Bojanić, koja je 2015. bila prva pratilja na izboru za mis Srbije.

foto: Privatna arhiva

- Upoznali su se u Beogradu, gde Vladimir često dolazi kod brata. Posle nekoliko nedelja uplovili su u vezu koja opstaje i danas, s tim što nemaju priliku toliko često da se viđaju. Vladimir ne želi da se preseli u Srbiju, a Bojana je dosta zauzeta i često putuje. Ne znam koliko je njihova veza ozbiljna, ali pretpostavljam da jeste čim su opstali zajedno i pored tolike razdaljine - rekao je izvor blizak paru.

foto: Privatna arhiva

Tomović je u Zadruzi privukao veliku pažnju, a njegovom šarmu malo ko može da odoli, mada ako želi da ostane veran svojoj 12 godina malođoj devojci, zadrugarke mogu da zaborave na njega.

Bonus video:

HAOS U ŽIVOM PROGRAMU, ČOLAKOVA MAJKA OPLELA PO SINU: Nisi u staračkom domu! Probudi se, ona tebe ne voli!

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.