BIVŠA ZADRUGARKA BEZ DLAKE NA JEZIKU KOMENTARISALA UČESNIKE ZADRUGE 2: Tomović je umišljen, Aleksandra prodaje ljubav zbog priče, a tek šta je rekla za Lunu... ŠOK!
Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO

BIVŠA ZADRUGARKA BEZ DLAKE NA JEZIKU KOMENTARISALA UČESNIKE ZADRUGE 2: Tomović je umišljen, Aleksandra prodaje ljubav zbog priče, a tek šta je rekla za Lunu... ŠOK!

Ekskluzivno za portal Espreso.co.rs ona je iznela svoj stav o najintrigatnijim takmičarima na imanju u Šimanovcima

Objavljeno:

Profesorka Smilja Janković je više puta dokazala da je i odličan rijaliti igrač, ali i da bez dlake na jeziku komentariše i učesnike i neke sporne situacije u rijalitijima. Ekskluzivno za portal Espreso.co.rs ona je iznela svoj stav o najintrigatnijim takmičarima na imanju u Šimanovcima.

Smilja Janković
Smilja Janković foto: Privatna arhiva

– Zadruga 2 je okupila veliki broj mladih ljudi. Dominira mladost i lepota. Prelepe devojke, a naročito momci. Zamerka je što je dosta anonimnog sveta, ali znam da će vremenom zaživeti među gledalištem. Primećujem da su učesnici koji su već učestvovali u rijalitijima veoma pripremljeni za takmičenje. Da imaju strategije - rekla je profesorka Smilja i potom dodala na koga prvo misli:

Smilja Janković
Smilja Janković foto: Printscreen

– To sam odmah primetila kod Zerine koju sam upoznala u Parovima. Razlika između ove i one Zerine je očigledna. Ova Zerina je spremna i njen glavni adut je verbalna agresivnost kojom hoće da kaže i stavi do znanja da ime i da se novi sa učesnicima. Strategija joj je da se drži Baneta, koji će joj biti zaleđina, i da bude bespkrupulozna prema svima koji je po njenom mišljenju ugrožavaju. Neprijateljski je raspoložena.

Smilja je u prošloj Zadruzi imala sukob sa Lepim Mićom, pa smo je zamolili da prokomentariše njegovo delovanje u Zadruzi 2.

– Mića, ništa novo, ponavlja se, laže po običaju. Setimo se da je u emisijama obećao da neće psovati, da mu psovke službe samo za odbranu, da da do znanja da ga ostave na miru. I šta smo videli? Istu priču! Čovek sam za sebe kaže da je lud. I pitam se šta bolestan čovek radi u Zadruzi - rekal je Smilja za Miću.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović foto: preentscreen/

Vladimir Tomović?

– Tomović je umišljen. Ja sam lično Crnogorka i lično ne volim takav pristup životu koji Tomović reklariše svojim stavom i postupcima. Međutim, on je igrač i kao takav je neophodan za šou. Mada lično, on mi je degutantan, sa nekim doskočicama i bezveznim pričama.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević foto: Printscreen Youtube

Stanija Dobrojević?

– Stanija je mudrica, koja je svesna svojih vrlina i mana. Ne znam je od pre, nisam pratila. Podeljena su mi mišljenja o njoj. Kontroverzna je, što je odlično za ovakvu vrstu igre. Meni je čak i gotivna.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić foto: Printscreen

Aleksandra Subotić?

– U Zadruzi je na svom terenu jer se ona afirmisala kroz rijalitije i smatra sebe odličnom za ovakvu vrstu igre. Svesna je da ume i zna da se nosi sa izazovima. Otvorena je, inteligentna, ali ona nema priču. Njene priče su ispričane sa Čabarkapom i Davidom. Ona to zna i oseća da nije još u igri i sada preko svađa sa Davidom hoće da uđe u šou. Rekla bih da prodaje svoju ljubav radi priče u nagoveštaju. A priča u nagoveštaju je da će se svađati i miriti sa Davidom. Sve dok joj majka ne uđe.

Darija Stević
Darija Stević foto: printscreen

Darija Stević?

– Od starta me je fascinirala jer osećam karakter za šou. Jezičara je, lepa je i sve ostalo što se traži.

Dorotea Jovanović
Dorotea Jovanović foto: Printscreen

Dorotea Jovanović?

– Dorotea je potencijal. Originalna je i interesantna, barem meni. Interesantna je zbog svoje lepote i ženstvenosti. Odura od mase.

Marija Kulić
Marija Kulić foto: Printscreen

Marija Kulić?

– Marija mi je pun pogodak! Uvek mi je bila draga.

Miljana Kulić
Miljana Kulić foto: Printscreen

Miljana Kulić?

– Prepoznatljiva i odlična za šou.

Brendon
Brendon foto: Printscreen

Brendon?

– Od svih mi je zapravo najbolji Brendon. Nisam ga pratila od ranije, ali ovo što sam videća obećava šou. On je kompletan igrač.

Mirko Gavrić
Mirko Gavrić foto: Printscreen

Mirko Gavrić?

– Gavrić je samouveren, stabilan, pripremljen. Kao šoumen ne obećava, ali će biti neizostavan.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani?

– Luna je iznenađenje. Luna je stvorila brend od sebe i kako da prođe, ona ostaje na sceni zauvek.

Adam Đogani
Adam Đogani foto: Printscreen

Adam Đogani?

– Najbolji profil kojim se učesnik neki predstavio. Očekujem od njega da se afirmiše kroz ovaj rijaliti.

Bonus video

KAKO SKRENUTI PAŽNJU NAJPOZNATIJOJ STARLETI NA BALKANU:Vlada Tomović ZNA! Napravite joj mini ORMAR!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.