ĐEKSON PRIVEDEN U POLICIJU: Reper pokušao da POBEGNE, pa je za to DEBELO PLATIO!
Foto: Printscreen Youtube

OPIRAO SE

ĐEKSON PRIVEDEN U POLICIJU: Reper pokušao da POBEGNE, pa je za to DEBELO PLATIO!

Momci u plavom bili su prinuđeni da ga privedu

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, reper Nemanja Đerić Đekson, navodno je priveden pre nekoliko dana zbog kršenja zakona.

Naime, kako tvrdi izvor blizak reperu, on je nakon što je uhvaćen u vožnji skutera bez kacige počeo da se opire policiji, najpre da beži od njih, a zatim i da se svađa sa njima, zbog čega su momci u plavom bili prinuđeni da ga privedu.

- Đekson je divljao ulicama skuterom bez kacige. Kada ga je policija spazila, pokušali su da ga zaustave, ali je on pokušao da im pobegne. Kad su uspeli da ga stignu, Đekson je na sve načine pokušavao da izbegne kaznu, ali kada je shvatio da sa policijom nema šale podvio je rep, pa su mu napisali prijavu. Kako sam čuo, bili su na korak od toga da ga privedu, ali se ipak sve završilo dobro po njega, pa će morati da plati za prekršaj - tvrdi izvor.

Opirao se policiji, a onda je posustao
Opirao se policiji, a onda je posustao foto: Printscreen Youtube

Đekson je porekao da je do privođenja došlo, ali priznao da je zaista kažnjen, i to debelo.

- Jeste, istina je to, stvarno su me jurili, bio je haos. Čim su me videli da divljam i jurim bez kacige rekli su mi da stanem. Ja sam dao gas i pobegao, bežao sam im po celom gradu u tri ujutru i stvarno sam zaslužio tu kaznu. Napisali su mi neke prekršajne prijave, nisam ni imao dokumente tad kod sebe, pa sam i za to popio kaznu, i za kacigu - rekao je Đekson.

Bonus video

SLAVLJE U NIŠU! MILJANA ZA SINA PRIREDILA NEZABORAVNU ŽURKU: Kulićka se dohvatila mikrofona! Veselje u punom zamahu

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.