KOCKAREVA ŠOKIRA: Nakon razvoda želi da se baci u POLITIKU! Ali, nešto OPASNO PO ŽIVOT joj stoji na put...
Foto: Filip Plavčić

opa, ambiciozno!

KOCKAREVA ŠOKIRA: Nakon razvoda želi da se baci u POLITIKU! Ali, nešto OPASNO PO ŽIVOT joj stoji na put...

Kristina Kija Kockar snimila je pesmu sa grupom "Ministarke"

Objavljeno: 22:38h

Osobenom harizmom i načinom na koji se ponašala u rijalitiju "Zadruga" u kojem ju je suprug Slobodan Radanović prevario, Kija Kockar privukla je ogromnu pažnju javnosti, i osvojila titulu u tom šou programu. Juče, i Sloba je posle dosta odugovlačenja potpisao papire za razvod, a Kija smatra da je vreme za nove početke i otkriva da veruje da bi bila odlična ministarka turizma i da joj je to želja iz detinjstva.

-To je moja prva ljubav, da vodim resor turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Volela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra, ali isto tako mislim da ne bih dugo živela jer bih se zamerila mnogima - kaže Kristina.

- Osim toga, imam previše fotografija gde sam na stolovima i to ne bi moglo da se zataška. Postoje fotografije gde igram po klubovima. Zato ne bih ulazila u politiku. Želim sve najbolje Srbiji i volela bih da imam neki uticaj u tome. Ako ne direktno, onda bih se potrudila da na neki drugi način pomognem svom narodu - priznaje Kristina.

Sudeći po svemu, Kija će o politici i dalje moći samo da sanja, a trenutno se posvetila pevačkoj karijeri. Snimila je pesmu sa članicama grupe "Ministarke", a nedavno su snimile i spot.

- Nisam išla na časove pevanja. Ja sam vanserijski talenat. Ima još vremena za časove. Trudim se da idem ka boljem. Biće sve to okej. Sa "Ministarkama" imam mini turneju - kaže Kija, a o svojoj rivalki Luni Đogani nije želela previše da priča.

- Čestitam joj otvaranje butika i želim joj sve najlepše u daljem radu - kratko je poručila Kija.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.