BILI SMO NA OTVARANJU BUTIKA LUNE ĐOGANI! Poslala je SNAŽNU poruku javnosti u intervjuu: Ne osuđujte tuđe grehe, dok ne spoznate SOPSTVENE
Foto: Espreso

bravo za nju!

BILI SMO NA OTVARANJU BUTIKA LUNE ĐOGANI! Poslala je SNAŽNU poruku javnosti u intervjuu: Ne osuđujte tuđe grehe, dok ne spoznate SOPSTVENE

Mlada bogerka nastavila je da se bavi svojim poslom u koji je, kako kaže, zaljubljena

Objavljeno: 09:36h

Povodom otvaranja butika „Luna Đo“, posetila je naša ekipa.

Ne samo da Luna Đogani izgleda bolje nego ikada, već se čini da sve ono kroz šta je prošla i ojačalo mladu devojku koja nije ni slutila epilog, za nju do sada, najjače ljubavi.

Posle emotivnih slomova i afere poznatije kao trougao Luna- Sloba-Kija, blogerka je rešila da nastavi svoj život tačno tamo gde je i stala. Posvetila se poslu i nada se da će jednog dana svojim brendom osvojiti i inostrano tržište. Artikli su pristupačnih cena, a Luna ih s ljubavlju kreira za mlade devojke kojima se sviđa njen autfit.

Lepša nego ikada
Lepša nego ikadafoto: Espreso

Na otvaranju je prisustvovalo mnogo fanova, novinara i fotoreportera, a mi smo uspeli da Lunu izdvojimo i popričamo sa njom o svemu. Bila je vrlo iskrena i srdačna, a ono što ni sam ne krije je više nego očigledno, svoju ljubav ne osuđuje, ali na nju stavlja tačku.

Koliko emotivni krah utiče na tvoje poslovanje?

Utiče, zato što sam ja osoba koja ide srcem, to ste mogli da vidite. Ja sve što radim, radim po osećaju. Možda je to greška, ali ne kajem se, to je moj život i moj izbor. Da bih naučila, verovatno moram da pogrešim.

Koliko je tačno to da se ni malo ne kaješ?

Ne, kratko i jasno je odgovorila Luna.

Anabela joj daje svu podršku
Anabela joj daje svu podrškufoto: Espreso

Da li sebe smatraš preljubnicom?

Iskoritiću termin „ljubavnica“. Ne, ja to nisam bila, nikada se tako nisam osećala, a oni koji su gledali, mogli su da vide, slobodno kažem, veliku ljubav između Slobe i mene. Makar onaj ko je hteo da vidi. Ako je moguće da je onako biti voljen kao ljubavnica, onad ću slobodno reči da sam ponosna ljubavnica. U prenesenom smislu značenja, mogla bih da uputim poruku svima: „Ne osuđuj tuđe grehe, dok ne spoznaš svoje“!

Da li misliš da te javnost nepravedno osuđuje i da je taj deo tereta osude više pao na tebe nego na Slobu?

Definitivno je na mene sve palo. On je opravdan za sve, on ništa nije uradio, za sve sam ja kriva, ja sam ga vezala i nateral da bude sa mnom. Sve su osude, uvrede i pretnje usmerene ka meni, ali, ponavljam, ja sam jača nego ikada i neće uspeti niko da mi skine osmeh s lica.

Cela porodica na okupu
Cela porodica na okupufoto: Espreso

Luna je iznela i to da nikome ništa ne zamera i da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali i da svako ima pravo na svoje izbore. Priznaje da je i Slobi i sebi doprinela na marketingu potezom ljubavi u koju je, bez sumnje, verovala slepo.

- Ja sam se stvarno zaljubila i svim srcem iskreno sam ušla u to- rekla nam je Luna.

Luna je otvoreno popričala sa nama
Luna je otvoreno popričala sa namafoto: Espreso

Da si na Kijinom mestu, da li bi imala hrabrosti da, pored svega, uđeš u rijaliti?

To nije do hrabrosti, ja sebi ne bih mogla da priuštim, prvo, takvo poniženje. Naša ljubav nije bila tajna, ona je to znala. Da sam na njenom mestu bila, za men bi to bilo dovoljno za kraj koji je, verujem, bio i pre mene neminovan... Možda grešim.

Bonus video

Espreso tviter: Sara Reljić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.