OVOLIKO SEKSIPILA NA JEDNOM MESTU JE PREVIŠE! Bili smo na snimanju spota Kije i Ministarki, a šta nam je sve ispričala pobednica Zadruge: Sloba mene VOLI, ali ja se razvodim! (VIDEO)
Foto: Printscreen

intervju

OVOLIKO SEKSIPILA NA JEDNOM MESTU JE PREVIŠE! Bili smo na snimanju spota Kije i Ministarki, a šta nam je sve ispričala pobednica Zadruge: Sloba mene VOLI, ali ja se razvodim! (VIDEO)

Kija Kockar, nekada stjuardesa, danas, zahvaljujući učešću u rijalitiju, pevačica i najpopularnija žena u zemlji trenutno, snimila je spot kao sastav grupe „Ministarke“

Objavljeno: 09:16h

Podsetimo, Kija Kockar je odnela pobedu u rijalitiju u koji je naknadno ušla jer je njen suprug Sloba Radanović započeo ljubavnu romansu sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

Kako je ekipa Espresa i Glosija bila na licu mesta dok je trajalo snimanje spota, ukrali smo Kiju na par minuta, u pauzi, i otkrili smo od nje razloge ulaska u rijaliti.

Kako se snalaziš u muzičkim vodama?

Od Slobodna sam dosta toga naučila, tako da imam, to neko, malo iskustvo. Ja sam vredan radnik, tako da mi ovo neće biti problem. Da li je smao rad dovoljan kada se neko odluči da karijeru posveti muzici?

Ne, naravno trebaš imati sluha, što ja imam, ali nemam vanserijski talenat. Rad, rad i biće rezultata.

Budući da si postala poznata zahvaljujući rijalitiju, koliko je rijaliti promenio tvoj lični život?

Totalno mi je promenio život, pogotovo zbog stavri na koje nisam mogla da utičem. Izgubila sam muža, rekla je pobednica i dodala da je bila svesna popularnosti koju nosi učešće u šou programu.

Kako si smogla snage da nakon svih scena koje si videla da ipak uđeš u rijaliti, jer Sloba je u vezu sa Lunom ušao vrlo transparentno, čemu je svedočio veliki auditorijum?

Teško je bilo, ali ja sam ušla sa stavom „baš me briga, ja ču da mu kažem sve što mislim“, ali što je vreme više odmicalo bilo je još teže nisiti se sa situacijom.

Ipak, iako svesna mnogih komentara koji su aludirali da je nemoguće s emocijama ući i uspevati da se ignorišu postojeće činjenice, Kija je odgovorila da je moguće.

Da li smatraš da te je Sloba prevario, budući da je vrlo svesno ušao u vezu sa Lunom pred tobom i gledaocima, poslao ti je jasnu poruku?

To je možda vama izgledalo kao da je poslao poruku, ali ja Slobu znam i odmah sam znala da to nije ljubav, što sam i dokazala. Meni je sve to bilo smešno. Znala sam d aće se to završiti i da neće trajati. Još jednom sam dokazala da sam bila u pravu.

Da li je tebi bio cilj da im dokažeš da to nije bila prava ljubav?

Na početku ne, ali posle kada sam ispunila ono zbog čega sam došla, na neki način jeste. Ja se niasam njima mešala u sve, samo sam ustala i rekla da ga volim. Drago mi je na kraju da sam dokazala, jer naravno da to imponuje ženi koja je prevarena.

Smatraš li da te on još uvek voli?

Ne smatram, ja to znam, jer to mi je rečeno mnogo puta iza kamera.

Bonus video

Espreso tviter: Sara Reljić

(Espreso.co.rs/Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.