NJEMU JE POSLE "ZADRUGE" KRENULO SVE NIZBRDO: Ostao bez NOVCA, slupao je AUTO, a traži od FANOVA pare!
Foto: Filip Plavčić

preterao je!

NJEMU JE POSLE "ZADRUGE" KRENULO SVE NIZBRDO: Ostao bez NOVCA, slupao je AUTO, a traži od FANOVA pare!

Maneken Toma Panić veoma je aktivan na društvenim mrežama gde, osim što sa pratiocima deli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života, sa njima i komunicira

Objavljeno:

Među brojnim pozitivnim porukama Panić pročita i po neku zluradu, čija se sadržina najčešće odnosi na njegove finansije, izgled i posao kojim se bavi, zbog čega je rešio da jednom za svagda objasni neke stvari.

Bivšeg dečka Mine Vrbaški razbesnelo je to što se mnogi interesuju za to koliko novca on, zapravo, ima, pa je rešio da sa svima podeli stvarno stanje stvari.

Toma je ostao bez ičega, a i bez Mine
Toma je ostao bez ičega, a i bez Minefoto: Printscreen

- Pošto vas toliko zanima moj džep i koliko novca imam i vidim da vas baš nešto nervira, e pa, vidite ovako - nemam ništa! E sad ovako, pošto sam slupao auto, potreban mi je nov... I telefon sam izgubio, takođe mi je sve to potrebno i sto hiljada evra u kešu i to sve na moju kućnu adresu. Kad ste na rečima, ja bih da vidim kakvi ste na delu - apelovao je Panić.

Kuka na instagramu
Kuka na instagramufoto: Printscreen Instagram

Bonus video

OVO JE VIŠA SILA I NA TO NIKO NE MOŽE DA UTIČE: Marija Šerifović odložila koncert u Sarajevu! SRCEPARAJUĆIM snimkom se izvinila fanovina i EVO šta im je poručila!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.